1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2024 12:11

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Καραμπέτσος: Μαζί να χαράξουμε την πορεία του βόλεϊ ως το 2028

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΟΠΕ για την 3η θητεία του ως πρόεδρος ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος έκανε


«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της διοίκησης της ΕΟΠΕ, τους εργαζομένους της ομοσπονδίας, τους συνεργάτες μου και φυσικά τους δημάρχους Λουτρακίου και Λάρισας, τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΕΡΤ Α.Ε. για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Τα γεμάτα γήπεδα και η υψηλή τηλεθέαση αποδεικνύει πως το ελληνικό βόλεϊ είναι σε διαρκή άνοδο κερδίζοντας διαρκώς νέους φίλους.

Κυρίως ευχαριστώ τους παράγοντες των σωματείων απ΄όλη την Ελλάδα για τα θετικά σχόλια τους και την ηθική συμπαράσταση αλλά και τη μεγάλη προσφορά τους στο άθλημα μέσα από την καθημερινή και ακούραστη ενασχόληση τους με τους συλλόγους και τους φορείς του αθλήματος.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως από το 2016 που ανέλαβα την ομοσπονδία όντας στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και της διάλυσης πετύχαμε μαζί έναν άθλο. Οικονομική εξυγίανση, αναδιοργάνωση, μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονισμό, άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου σε συλλογικό επίπεδο και καθιέρωση των Εθνικών ομάδων στην ελίτ του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Πιστός σε όσα υποσχέθηκα ως πρόεδρος του ΔΣ δεσμεύομαι πως θα είμαι υποψήφιος για τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2024.

Θα ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους που χωρίς παρωπίδες και ιδιοτέλεια αναγνωρίζουν τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο άθλημα. Γνωρίζουν τις θυσίες που έγιναν για την εξυγίανση των οικονομικών και μάλιστα εν μέσω πανδημίας του covid-19 και της ενεργειακής κρίσης.

Για όλους αυτούς, για όλους τους αγνούς φίλους του βόλεϊ θα είμαι πάντα δίπλα τους και πάντα στην πρώτη γραμμή για να λύσουμε προβλήματα και να χαράξουμε μαζί την πορεία του ελληνικού βόλεϊ μέχρι το 2028».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.