1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2024 09:55

Λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς»: Πρώτη μονομαχία ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκού στη Πυλαία για την κατάκτηση του τροπαίου (4/4, 20:15, Ε.Ρ.Τ.3)

Η αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και τη διεκδίκηση του τρίτου τίτλου της σεζόν μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο έχει ξεκινήσει. (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 1ος τελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 4/4, 20:15, Ε.Ρ.Τ.3 - H.D.) Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου).

Είναι η δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2021-22 που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-2 στον πρώτο αγώνα και στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός 3-0 και είχε πάρει τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τους «πράσινους» να προκρίνονται στον τελικό με νίκες 3-1. Κοινό σημείο τους οι ήττες που γνώρισαν στους ημιτελικούς του φάιναλ-4 του Κυπέλλου την περασμένη Παρασκευή 29/3 στη Λάρισα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, ο ΠΑΟΚ, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο του, θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα τίτλου, ενόψει της «ρεβάνς» στο Μετς την Κυριακή (07/04, 17:00). 

Οι παίκτες του Δικεφάλου προετοιμάζονται σκληρά όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι σε αυτή την σημαντική πρώτη «μάχη». Στόχος για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι να ολοκληρώσουν την σεζόν μ' έναν δεύτερο τίτλο. 

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο τέλος της χρονιάς, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να την θεωρήσουμε ως επιτυχημένη. Έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ, το οποίο ήταν το πρώτο στην ιστορία της ομάδας, και τώρα μας δίνεται μία καλή ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο και με το Λιγκ Καπ, ένα τρόπαιο το οποίο λείπει από την συλλογή του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει δικαιολογία, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να παίξουν το καλύτερό τους παιχνίδι και μόνο τότε θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες όλων όσων πιστεύουν σε αυτούς». Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Κυπέλλου στρέφει το ενδιαφέρον του στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος του Λιγκ Καπ.

League Cup «Νίκος Σαμαράς»

1ος τελικός - Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 20.15 (Ε.Ρ.Τ.3 - H.D.): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Ψύχου, Σταυρίδου, Γραμματεία: Πασπάλα.

2ος τελικός - Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.00 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσεκούρας, Γεώργας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.