1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-12-2014 22:49

Χριστούγεννα με βόλεϊ

Την κανονική διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Volleyleague εντός των εορταστικών ημερών αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Τετάρτης. Λόγω της καθυστερημένης έναρξης του Πρωταθλήματος, οι ομάδες θα αγωνιστούν στις 28 Δεκεμβρίου. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: 

Η 111η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (ΟΑΚΑ - Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, Μαρούσι) και αποφασίστηκαν τα εξής:

* Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής να γίνουν στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

* Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φάιναλ-4 League Cup «Νίκος Σαμαράς» (31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου) κι εντός μιας εβδομάδας θα αποφασιστεί ο τόπος διεξαγωγής.

* Ενημερώθηκαν τα μέλη για την πρόταση της NOVA για επέκταση του συμβολαίου.

* Ενεκρίθη ο προϋπολογισμός 2014-2015.

* Έγινε ενημέρωση των μελών του ΔΣ από το προεδρείο, για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ Ιωάννη Ανδριανό, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8/12/2014.

* Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη θεσμοθέτηση του Μνημονίου μεταξύ των ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ - ΠΑΣΑΠ και αφορούν διακανονισμούς οφειλών αθλητών - Ανώνυμες Εταιρείες - Επιτροπή Αδειοδότησης.

* Συγκροτήθηκε η νέα Επιτροπή πρωταθλήματος. Η σύνθεση της: Πρόεδρος: Χρήστος Γρόλλιος, Μέλη: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Χρήστος Καρβούνης. Αναπληρωματικά Μέλη: Κώστας Ρωμανός, Δημήτρης Κάσσαρης.

* Έγινε ενημέρωση στο ΔΣ της ΕΣΑΠ από τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ Δ. Παπασταύρου για το μέλλον της ΑΕΚ. Η πλευρά της ΑΕΚ δεσμεύτηκε να ενημερώσει για τις τελικές αποφάσεις τους , την ΕΣΑΠ, το αργότερο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός διαβεβαιώνοντας πως θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.