1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2014 15:20

Αποφάσεις για την... επίβιωση

Σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ, πάρθηκαν σε σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ μεταξύ της διοίκησης του Ερασιτέχνη και του Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να αναδιαρθρωθεί το τμήμα με Έλληνες παίχτες που θα στοχεύσουν στην παραμονή και την οικονομική εξυγίανση του τμήματος. Επιπλέον, θα τερματιστεί η συνεργασία με τους παίχτες που αρνήθηκαν να αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας μάλιστα λόγο για εκβιαστική συμπεριφορά (!) απέναντι στον σύλλογο. Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι οι αθλητές έχουν ήδη ζητήσει την διακοπή των συμβολαίων τους από την περασμένη βδομάδα και περιμένουν τα δεδουλευμένα τους για να αποχωρήσουν. Το «θέατρο του παραλόγου» συνεχίζεται...
Σε σύσκεψη που έγινε χτες βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης πήραν τις εξής αποφάσεις για το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών και για την Ερασιτεχνική γενικότερα:

Να αναδιαρθρωθεί το τμήμα βόλεϊ και η ομάδα να βασιστεί από εδώ και στο εξής σε Έλληνες παίκτες. Στόχος, η παραμονή στην Volleyleague και η οικονομική εξυγίανση του τμήματος.

Να τερματιστεί η συνεργασία με τους παίκτες, που αρνήθηκαν να αγωνιστούν εναντίον του ΠΑΟΚ, λόγω της αντιδεοντολογικής και εκβιαστικής συμπεριφοράς τους απέναντι στον σύλλογο.

Να διακοπεί η συνεργασία με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος ενώ συμφώνησε αρχικά να παραμείνει στην ομάδα, αρνήθηκε στη συνέχεια να την κοουτσάρει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Να γίνουν επαφές με όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αρχής γενομένης από το Χάντμπολ προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματά τους, ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Να κινηθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής με άτομα ικανά να συνεισφέρουν στο Σωματείο οικονομικά -και όχι μόνο.

Να ξεκινήσουν επαφές με τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθούν από κοινού αποφάσεις στα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.

Να ζητηθεί από τις διοικήσεις του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ η οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής, με την απόδοση ενός (1) ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους αγώνες των ομάδων τους.

Ανατολιωτάκης: «Μπράβο στα παιδιά…»

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης ευχαρίστησε δημόσια τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Άξιοι συγχαρητηρίων είναι τα παιδιά από τις Ακαδημίες και οι υπόλοιποι παίκτες, που έβαλαν πλάτη στην προσπάθεια της διοίκησης να σώσει το τμήμα από την καταστροφή και συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αποφύγει η ΑΕΚ τον μηδενισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τέτοιους αθλητές, οι οποίοι να βάζουν το συλλογικό πάνω από το ατομικό τους συμφέρον και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, θέλει να έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας των Παίδων για τη βοήθειά του και τους Δημήτρη Παπασταύρου, Ματίνα Ευγενίου, χάρις στις προσπάθειες των οποίων οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το ταξίδι της αποστολής στη Θεσσαλονίκη».

9 σχόλια

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 08:09 posted by aekfan

    Δεν καταλαβαίνω γιατί, και δε δέχομαι ότι, οι επαγγελματίες αθλητές είναι "για τα μπάζα". Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η "διοίκηση" της ομάδας, και κατ' επέκτασιν όλες οι διοικήσεις που κατά καιρούς φόρτωσαν τα χρέη και άφησαν να τρέχουν αγωγές στην ελλάδα και στην ευρώπη εξευτελίζοντας την ομάδα και τη χώρα, θα πρέπει άμεσα να αποκαταστήσει του αθλητές και τον προπονητή και στη συνέχεια να αποχωρήσει με την ετικέτα της ασύλληπτης αποτυχίας. Καλύτερα στα τοπικά και στα σχολεία στην εθνική με τα παιδάκια, παρά ο απόλυτος εξευτελισμός που υφίστανται αθλητές και φίλοι του κλαμπ. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα δεχθεί αθλητής να παίξει για την άεκ στο εξής. Ας πάρουν παράδειγμα από δούκα-μπόβαλη-ρουμελιώτη που σε ένα εξαίρετο δείγμα ρεαλιστικής πολιτικής φτιάξανε μια μικρή ελληνική ομάδα, και πάει και πολύ καλά, και οι φίλοι είναι ευχαριστημένοι. Διαβάζω ανατολιωτάκη, ή πώς τόνε λένε τον τύπο, και ντρέπομαι για την ομάδα. Λύση είναι μία: η ομάδα αποσύρεται, αποκαθίστανται οι αθλητές ηθικά και η διοίκηση αυτή μένει στην ιστορία (μαζί με κάμποσες άλλες). Τι ντροπή είναι αυτή ??!!

  • Comment Link rebel Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 20:56 posted by rebel

    ζωτιαδης ολε ολε ολε.....να φανταστω δουλευεις μακρυα απο το σπιτι σου σαν εθελοντης χωρις ανταμοιβη επειδη αγαπας την δουλεια σου κ η οικογενεια σου δεν σε χρειαζεται ετσι???σιγα μην τους στειλεις και χρηματα..τα παλιοπαιδα ρε θελουν να παιζουν βολλευ επαγγελματικα και να πληρωνονται εκει στην αεκ ε??καλα δεν λεωω..ντροπη τους..ακου εκει θελουν και λεφτα!!κοιταξτε τον κυριο ζωτιαδη ρε παιδια και παρτε παραδειγτμα...χαοχαοχαο..κυριε ζωτιαδη σηκωθειτε απο τον καναπε αφηστε τον κουραμπιε κ ελατε στην πραγματικοτητα!!!!!!!

  • Comment Link Lebron Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 19:54 posted by Lebron

    Κύριε Ζωτιαδη,
    Ειναι ντροπή να ρίχνεται την ευθύνη σε αθλητές και προπονητές οι οποίοι ειναι οικογενειάρχες, και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν θεμα αξιοπρεπούς επιβίωσης. Κανένας απο αυτούς δεν άνοιξε μια πόρτα και μπήκε. Κάποιος τους έφερε στο ονομα της ΑΕΚ. Επειδη αναφέρεται την αγορα, φανταστείτε ποσο άχρηστοι ειναι αυτοί που ασκούν διοίκηση στην ΑΕΚ, που ενώ διαχειρίζονται ενα brandname που εχει εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους-πελάτες βρίσκεται σε αυτη την άθλια κατασταση η ομαδα, ενώ π.χ το βραχατι ή ο εθνικός ή η Κηφισιά που απευθύνονται σε λιγοστούς φιλάθλους εχουν πολυ δυνατές ομάδες και στέκονται αξιοπρεπώς στα οικονομικά τους.
    Κύριε Ζωτιαδη,
    Άνθρωποι με τις δικα σας μυαλά κατάντησαν το τεράστιο σωματείο της ΑΕΚ στη γ´ στο ποδοσφαιρο, το μπάσκετ για πολλα χρονια να βολοδέρνει, το βολλευ να φτιάχνει ομαδα 1-2 χρονια και μετα να διαλύεται και τη νέα Φιλαδέλφεια αλάνα.

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 19:36 posted by pamvo fan

    δεν καταλαβα τι υπονοείτε με το "προφανως παναθηναικε εεεεε " ????????

  • Comment Link Κώστας Ζωτιάδης Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 19:20 posted by Κώστας Ζωτιάδης

    Και ακόμα παραπάνω απ΄αυτό που λέγεται άνθρωπος υπάρχει αυτό που λέγεται "αγορά"... κύριε, προφανώς Παναθηναϊκέ έτσι;(πάντα αγοραίοι, πάντα αγοραίοι)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.