1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2014 17:50

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Ανδρεόπουλος

Το διαζύγιο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου φέρνει τον κορίνθιο τεχνικό στο οπτικό πεδίο του Παναθηναϊκού. Ο αθηναϊκός σύλλογος μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλμαζίδη αναζητά έμπειρο προπονητή που θα καταφέρει και για την επόμενη σεζόν να φτιάξει μια νέα και οικονομική ομάδα με στόχο την αξιοπρεπή πορεία καθώς θα συνεχιστεί πιστά το πρόγραμμα εξυγίνασης στα οικονομικά του συλλόγου. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη προσέγγιση στον Ανδρεόπουλο ο οποίος έκανε το προπονητικό του ξεκίνημα από τις γυναίκες του Παναθηναϊκού πριν από 10 χρόνια αλλά ποτέ δεν πέρασε από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει πως ο Ανδρεόπουλος ως παίκτης έχει κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό 5 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.

3 σχόλια

  • Comment Link MANAGGER Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 04:12 posted by MANAGGER

    volley1980 οταν ηταν στο γυναικειο σαν προπονητης μιλας?

  • Comment Link volley1980 Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 06:43 posted by volley1980

    Επειδή η μνήμη του ΠΑΟ είναι επιλεκτική να τους θυμίσω ότι ο Ανδρεόπουλος οταν του χρωστούσε η ομάδα έκανε προσφυγή έμεινε ελευθερος πήγε στην ΑΕΚ και για τρία χρόνια τον πλήρωνε ο ΠΑΟ.
    Είναι και άλλοι αθλητές που κατέκτησαν περισσότερους τίτλους ...ετσι για να μην ΞΕΧΝΊΩΜΑΣΤΕ.

  • Comment Link SYROS CLUB Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 18:39 posted by SYROS CLUB

    vn εχω το αποκλειστικο!!!ο ZASS συμφώνησε με τον ΠΑΟ που θα εχει φετος στοχο πολύ υψηλό .Επίσης ο JANUSEK ερχεται με τον Εθνική και θα εχει συνάντηση και αυτός με τον ΠΑΟ για να υπογραψει για 10 χρόνια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.