1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2014 17:15

Πράξη δεύτερη στο Ρέντη

Η ώρα για τον δεύτερο τελικό της Α1 γυναικών έφτασε και ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Ρέντη (17:00, Novasports 7) σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά.  Στον πρώτο αγώνα ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 και έχει το προβάδισμα.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου φέρουν την σειρά ξανά στην ισοπαλία, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Σ’ αυτά τα ματς παίζει μικρότερο ρόλο η τακτική και μετράει ο αθλητικός εγωισμός των παικτριών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα και αυτό θα γίνει με υπομονή και πίστη στο στόχο. Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και το έχει αποδείξει. Το σημαντικό είναι να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε μ’ άλλο πνεύμα για το τρίτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω στα κορίτσια και είμαι σίγουρος πως δεν έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Περιμένουμε και από τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να βοηθήσει την ομάδα»

Από την άλλη, η ΑΕΚ ψάχνει το 2-0 που θα την φέρει μιά ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτή την προσπάθεια ο Μανώλης Ρουμελιώτης θα έχει στην διάθεσή του τη Μαρίσα Φερνάντες και την Δήμητρα Γιακουμή.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινούν όλα από το μηδέν. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό αλλά ταυτόχρονα πείσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.Περιμένουμε σίγουρα τον Ολυμπιακό πιο δυνατό αλλά έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Και εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη σιγουριά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και πίστη για τον στόχο μας. Δουλεύουμε με πολύ όρεξη για αυτό. Κάθε ένα παιχνίδι έχει την δική του ιδιαιτερότητα αλλά κάθε ένα που μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.