1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2014 16:17

Στέλλα Χριστοδούλου: «Οι έδρες είναι για να σπάνε»

Η ώρα των τελικών της Α1 γυναικών έφτασε και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον περσινό άθλο. Να σπάσει την έδρα της ΑΕΚ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό τόνισε και η αρχηγός των ερυθρόλευκων, Στέλλα Χριστοδούλου, στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

«Φτάσαμε στην τελική ευθεία, στους τελικούς με την ΑΕΚ. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, είτε είναι τρία είτε είναι πέντε, αφού δεν ξέρουμε πόσο θα πάει η σειρά. Φυσικά ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο, είναι πολύ μεγάλο κίνητρο να παίζει για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Πέρσι πετύχαμε κάτι δύσκολο, βέβαια είναι μία διαφορετική χρονιά η φετινή, ξέρουμε ότι δεν γίνεται κάθε φορά το ίδιο πράγμα, να γυρνάς ένα πρωτάθλημα. Θέλουμε και φέτος να μπούμε πολύ δυνατά και να φέρουμε και αυτόν τον τίτλο στον Πειραιά.

Θεωρείς ότι υπάρχουν κρυφά όπλα ή εκπλήξεις που μπορεί να επιφυλάξει η μία στην άλλη;

«Πλέον οι ομάδες γνωριζόμαστε, δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και άξια οι δύο ομάδες φτάσαμε εδώ. Είναι θέμα ψυχολογίας, πόσο το θέλει κάθε ομάδα, τι θα βγάλει μέσα στο γήπεδο. Σε κάθε τελικό μετράει η ψυχολογία και η διάθεση των αθλητριών.

Για το ότι ο πρώτος τελικός διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών;

«Σίγουρα είναι όμορφο να παίζεις με κόσμο σε οποιαδήποτε έδρα και να υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αλλά πρέπει να διασφαλίζεται η ασφάλεια των αθλητριών για να παιχτεί όμορφο βόλεϊ, να υπάρχει ωραίο θέαμα και να είναι γιορτή. Ο αγωνιστικός χώρος είναι για τους αθλητές και αυτό πρέπει να το σέβονται όλοι.

Η απουσία του κόσμου της ΑΕΚ θα επηρεάσει την έκβαση του πρώτου αγώνα;

«Η ΑΕΚ διαθέτει μια από τις πιο καυτές έδρες. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μειονέκτημα έδρας, αλλά από εκεί και πέρα οι έδρες είναι για να σπάνε. Πρέπει παίξει καλά είτε στη Φιλαδέλφεια είτε στο Ρέντη για να πάρεις το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είναι μειονέκτημα για την ΑΕΚ η απουσία του κόσμου, γιατί δίνει ώθηση. Για εμάς είτε με κόσμο είτε χωρίς είναι το ίδιο. Θα δώσουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.