1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2014 15:29

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Η ΑΕΚ διψάει για έναν τίτλο»

Η ΑΕΚ θέλει να... ξεχάσει ταα περσινά και να πάρει τον τίτλο, με τον προπονητή της ομάδας να μιλάει για τη δίψα της Ένωσης στην συνέντευξη τύπου που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ εν όψει των τελικών της Α1 γυναικών.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έγινε μία πολύ σκληρή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες από την αρχή της χρονιάς και πιστεύω κι εγώ ότι πανάξια είμαστε στον τελικό. Ανέλαβα την ομάδα πριν λίγο διάστημα, οπότε η επιτυχία για την είσοδο στα πλέι οφ ανήκει και στον προκάτοχό μου και θέλω να ευχαριστήσω τον ίδιο που βρισκόμαστε εδώ. Βλέποντας και τα παιχνίδια που έχουν γίνει μεταξύ των δύο ομάδων πιστεύω ότι θα δούμε καλό θέμα, συναρπαστικά παιχνίδια με εναλλαγή στο σκορ. Το γεγονός ότι ο τίτλος κρίνεται τρεις τις 3 νίκες συνεπάγεται ότι χρειάζεται υπομονή, σωστή συγκέντρωση, υγεία πάνω από όλα για να παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι πολύ ωραίο θέαμα. Είναι κάτι, άλλωστε, που περιμένουμε από αρχή της χρονιάς και θέλουμε να δούμε τις δύο αυτές καλές ομάδες να συναγωνίζονται για το τρόπαιο. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, διψάει για έναν τίτλο. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων αλλά και στις δυσκολίες μίας τέτοιας σειράς παιχνιδιών. Υπάρχουν τρία, τέσσερα, πέντε παιχνίδια, που κάθε ένα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο και σίγουρα χρειάζεται σωστή διαχείριση στο αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα. Αν υπάρχει νίκη ή ήττα, γιατί αυτό μετράει. Είναι ιδιαίτερο θέμα και παίζει και ο ψυχολογικός τομέας, αφού κρίνεται το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ υγεία και στις δύο ομάδες για να παρακολουθήσουμε όλοι μία γιορτή για το βόλεϊ για να ανέβει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Θέλω και ελπίζω να είμαστε εμείς στο τέλος πρωταθλητές».

Για το πόσο διαφορετικά είναι τα παιχνίδια των τελικών από τις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου:

«Σε μία σειρά όπως αυτή, όταν μιλάμε για δύο πολύ καλές ομάδες, με ολοκληρωμένο ρόστερ, 12 ισάξιες αθλήτριες από κάθε ομάδα, σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλει καθένας από τους προπονητές να δοκιμάσει. Εξάλλου ο Γιάννης είναι ένας πολύ έμπειρος και πανέξυπνος προπονητής, οπότε σίγουρα θα έχει φυλαγμένα κάποια ατού για αυτή τη σειρά των παιχνιδιών. Αλλά και εμείς από τη δική μας πλευρά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, γιατί είναι τελείως διαφορετική. Παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ψυχολογία, αλλά και από πλευράς τακτικής υπάρχει ιδιαίτερη βαρύτητα, στο πώς θα αντικρούσει κάθε ομάδα τα ατού των αντιπάλων ή πώς θα επιβάλει τον δικό της ρυθμό σε κάθε ένα από τα ματς».

1 σχόλιο

  • Comment Link χ4χ Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:10 posted by χ4χ

    Ρε παιδες εκεί στην Σπύρου Λούη, λίγο τάκτ!
    Το κύπελλο το βάζετε πάνω σε μία στοίβα από καρέκλες στην επίσημη παρουσίαση των τελικών της Α1. Της βιτρίνας των πρωταθλημάτων σας;;;;;
    Τσαπατσουλιά και άγιος ο θεός!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.