1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 17:32

Μάχη πλασαρίσματος στο Αιγίνιο

Δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους και βλέψεις κοντράρονται στο Αιγίνιο, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι γηπεδούχοι της Νίκης θέλουν τους βαθμούς, ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των πλέι άουτ.

Από την άλλη στο Φοίνικα θέλουν μόνο τρίποντο και ήττες του Εθνικού και της Κηφισιάς, για να πλασαριστούν είτε στην 2η είτε στην 3η θέση. O Φοίνικας σε ισοβαθμία είτε με την Κηφισιά, είτε με τον Εθνικό έχει μειονέκτημα. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας Εθνικού, Κηφισιάς και Φοίνικα η κατάταξη θα είναι: 2.Εθνικός, 3.Κηφισιά, 4.Φοίνικας.

Η Νίκη Αιγινίου προέρχεται από δύο σερί νίκες στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ επί του Εθνικού στο Αιγίνιο και της Λαμίας εκτός έδρας και έχει τονωθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σε 21 αγώνες έχει 7 νίκες και 17 βαθμούς και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Παναχαϊκή.

Οι φιλοξενούμενοι του Φοίνικα, με 45 βαθμούς σε 21 ματς, βρίσκονται στην 4η θέση και ελπίζει για κάτι καλύτερο μόνο σε περίπτωση νίκης με 3-0 ή 3-1.

Ο Γιάννης Μέλκας δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Γεωργόπουλου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Το απόλυτο ο Φοίνικας κόντρα στη Νίκη

Στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί της αυριανής, ο Φοίνικας έχει πάρει σε όλες τους τρεις βαθμούς (3-0, 1-3, 3-0)

 

Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
Σάββατο 5 Απριλίου 2014
Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες:Χριστοφορίδης, Κατσιούλης. Γραμματεία: Συρομάχου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.