1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 11:58

Xωρίς θεατές το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2014 επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 23/3/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Oλυμπιακός του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Δεδομένου ότι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ έχει οριστεί για την Τρίτη 8 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό, άρα δεν μεσολαβεί το χρονικό διάστημα των πέντε ημερών από την έκδοση της απόφασης όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, η παραπάνω απόφαση θα εκτελεστεί στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης.

Αν επομένως προκριθούν στον τελικό των πλέι οφς ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ο πρώτος αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει χωρίς θεατές, ενώ η Ένωση έχει και νέα προβλήματα, αφού κλήθηκε εκ νέου από την αθλητική δικαστή για τις δυο διακοπές στον ημιτελικό με τον Παναθηναικό. 

5 σχόλια

  • Comment Link kos Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 17:41 posted by kos

    Ακόμα και στο κεκλεισμένων μας θα έχουμε περισσότερα άτομα από ότι ο ΟΣΦΠΜ στου Ρέντη υπό κανονικές συνθήκες...Τρέμουν τα παλικάρια..Κλάψε κι άλλο Νικολάκη, ντροπή σου.Αυτό ακριβώς ήθελε να πετύχει.Θα πάρει την απάντηση του από τις κοριτσάρες μας..

  • Comment Link alkis Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 14:08 posted by alkis

    ενταξει μονο 13 μερες αργησε ο δικαστης τώρα θα γίνουν 2 ματς χωρίς κόσμο δεν πειράζει καλό στο άθλημα κάνει να έχει άδεια γήπεδα

  • Comment Link Τακης Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 12:01 posted by Τακης

    Δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ, τιμωτήστε τώρα και για τον ΠΑΟ. Λίγο πριν τους τελικούς η κλήση, τυχαίο;

  • Comment Link oti-na-nai Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:18 posted by oti-na-nai

    Έτσι όπως (κακώς) το γράφετε στην τελευταία παράγραφο, προκύπτει πως αν προκριθούν ΑΕΚ και Βριλήσσια ο πρώτος αγώνας θα γίνει με θεατές -:)

  • Comment Link geoRge21 Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:09 posted by geoRge21

    Δώστε το απο τωρα στον γαυρο να τελειωνουμε.Μια ζωη τα ιδια.Δεν αλλαζει τιποτα τελικα σε αυτον τον τοπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.