1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2014 19:09

Παμβοχαϊκός: «Η Παναχαϊκή μας ενημέρωσε πως δεν θα γίνει μετακίνηση οπαδών»

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (29/3) με την Παναχαϊκή απαντώντας παράλληλα σε σχετική ανακοίνωση του πατρινού ΤΑΑ:
 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα 31/3 η Παναχαϊκή, η διοίκηση του ΤΑA ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη προς αποκατάσταση της αλήθειας. 

Κατά την πάγια τακτική μας, πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση της Παναχαϊκής, προκειμένου να ενημερωθούμε για την μετακίνηση φιλάθλων από την Πάτρα στο Βραχάτι. Οι υπεύθυνοι της Παναχαϊκής μας ενημέρωσαν πως δεν θα υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων και ως εκ τούτου, δεν θα χρειαστούν εισιτήρια. 

Χαρακτηριστικά ειπώθηκε πως στο Βραχάτι θα βρεθούν μόνο μέλη της διοίκησης της Παναχαϊκής, τα οποία και μπήκαν στο κλειστό «Γ. Τριαντάφυλλος». Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μέλος της διοίκησης της Παναχαϊκής μας ενημέρωσε για την παρουσία 5-6 φιλάθλων, οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και επίσης παρακολούθησαν τον αγώνα. 
 
Κατά την διάρκεια του 2ου σετ, έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το «Γ. Τριαντάφυλλος» περίπου 40 φίλαθλοι της Παναχαϊκής και ενώ όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης είχαν πωληθεί. Ως εκ τούτου, η είσοδος τους στο κλειστό ήταν αδύνατη. Η Αστυνομία μάλιστα, ήταν αυτή που ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. 
 
Ορισμένοι εξ’ αυτών εισέβαλαν παράνομα στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου, από όπου απομακρύνθηκαν λίγα λεπτά αργότερα από τις αστυνομικές δυνάμεις. Επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για περίπου 10 λεπτά, καθώς έσπασαν ένα τζάμι του γηπέδου, πάνω από τον πάγκο του Παμβοχαϊκού. 
 
Στα τρία χρόνια παρουσίας στη Volleyleague, ο Παμβοχαϊκός έχει φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο φιλάθλους αρκετών ομάδων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Και αυτό διότι υπήρξε η κατάλληλη συνεννόηση τόσο με τις διοικήσεις των συλλόγων, όσο και με την Αστυνομία, που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην τήρηση της τάξεως των αγώνων. 
 
Το να μας επιρρίπτει η διοίκηση της Παναχαϊκής την ευθύνη για τη μη είσοδο των φιλάθλων της στο «Γ. Τριαντάφυλλος» είναι το λιγότερο άστοχο.  Θα επαναλάβουμε πως αυτή ήταν που μας ενημέρωσε ότι δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων, ώστε να κρατηθούν εισιτήρια. Όπως ήταν απόφαση της Αστυνομίας να μη μπουν στο κλειστό οι φίλαθλοι που δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια». 
 
Το Δ.Σ. του ΤΑA ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
 
 

2 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 18:33 posted by pamvo fan

    για αυτό ,θα επρεπε να ενημερώσετε αγαπητε μου το ταα παναχαικη ώστε αυτό με τη σειρα του να ενημερωσειτο ταα παμβοχαικος και να κρατηθουν τα αναλογα εισητηρια και να σας περιμενουν στην εισοδο του γηπεδου.

    εγω παρολα αυτά ειδα φιλαθλους της παναχαικης λιγους στο γηπεδο .
    που σημαινει ότι με καποιο τροπο βρηκαν εισητηριο.

    δεν ηρθαν 10 ατομα μεμονωμένα ηταν πολύ περισσοτερα ,αρα σημαινει ότι ηθελε και μια διαφορετικη διαχειρηση ,και ως προς τα που θα καθησουνε κ.λ.π.

    αυτά.

  • Comment Link Navajo Antifa Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 17:53 posted by Navajo Antifa

    Αγαπητοί κύριοι, το ότι ήρθαν με Ι.Χ. φίλοι της ΠΓΕ στο Βραχάτι δεν σημαίνει ότι ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

    Επίσης, δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ενημερώνει το ΤΑΑ για το τί θα κάνει και αν θα πάει κάπου εκτός...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.