1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2014 20:08

Παναχαϊκή: «Είμαστε ανεπιθύμητοι στη Volleyleague»

Με ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή διαμαρτύρεται για την μη είσοδο 40 φίλων της στο ντέρμπι με τον Παμβοχαϊκό. Η διοίκηση της ομάδας τονίζει ότι αισθάνεται ανεπιθύμητη στην Volleyleague, ενώ τονίσει ότι παρά την «πιπίλα για την κακιά Αγυιά», οι οπαδοί της δεν έχουν δημιουργήσει επεισόδια.
Η Ανακοίνωση

Ακόμα ένα επεισόδιο του σίριαλ «Ανεπιθύμητη η Παναχαϊκή στην volleyleague» παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Βραχάτι. Σε ένα γήπεδο που σπάνια γεμίζει κατά την εφετινή σεζόν και όπου κατά το παρελθόν αλλά και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν δώσει το παρών πολυάριθμοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναικού, της ΑΕΚ κ.α. ομάδων, το βράδυ του Σαββάτου με το που εμφανίστηκαν 40 οπαδοί της Παναχαϊκής που μετακινήθηκαν προς την Βόχα μεμονωμένα έκλεισαν οι πόρτες και από το εκδοτήριο του γηπέδου 'ως δια μαγείας' εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και ο υπάλληλος αυτού. Το καλύτερο δε ήταν πως μετά από σειρά διαβουλεύσεων και συζητήσεων η αστυνομία ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπουν οι πατρινοί φίλαθλοι και πως το πρόβλημα είναι του Παμβοχαικού , ενώ όταν η Γ.Γραμματέας του Τ.Α.Α. ζήτησε από τους διοικούντες να αφήσουν τους οπαδούς μας να μπουν στο γήπεδο αυτός απάντησε πως θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί από πριν για μία μη οργανωμένη μετακίνηση οπαδών πράγμα αδύνατο , πως δεν υπήρχαν εισιτήρια σε ένα μισογεμάτο γήπεδο , προβάλλοντας ένα σορό ακόμα δικαιολογίες !!! Αναρωτιόμαστε πώς μια ομάδα που στους περυσινούς τελικούς της volleyleague « ευχαριστούσε τον υπέροχο κόσμο της που την ακολούθησε παντού » ξαφνικά αποφάσισε να στερήσει σε 40 ανθρώπους που ταξίδεψαν από το υστέρημα τους το δικαίωμα να δουν ένα παιχνίδι και τους γύρισε ετσιθελικά στην Πάτρα.

Από την αρχή της χρονιάς η πιπίλα για την Παναχαϊκή, τους φανατικούς οπαδούς της , την «κακιά» Αγυιά, τα πιθανά επεισόδια και πολλά άλλα είναι γνωστή. Η αλήθεια όμως κύριοι είναι μία και ας πονάει . Η Παναχαϊκή έχει την πιο καυτή έδρα της Volleyleague ανεξαρτήτως με ποιόν παίζει , είναι ίσως η μοναδική ομάδα με πληρότητα 100% σε όλο το πρωτάθλημα , πολυάριθμοι οπαδοί της έχουν δώσει το παρόν και στην Λαμία και στην Μίκρα αλλά και σε πολλά ακόμα γήπεδα όπως το παρόν έδωσαν και φίλοι της ΑΕΚ στο κλειστό της , και ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο . Και το καλύτερο είναι πως όλα αυτά με την ομάδα είτε πρώτη , είτε τελευταία είτε στο τοπικό . Δυστυχώς αυτό δεν αγοράζεται , έχει δημιουργηθεί από το 1891 όσο και αν δεν σας αρέσει. Η Παναχαική θα δώσει την μάχη της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να παραμείνει στην κατηγορία και αν τα καταφέρει υπόσχεται την νέα σεζόν να αγωνίζεται σε πολύ μεγαλύτερο γήπεδο να το έχει πάντα γεμάτο και να φιλοξενεί οπαδούς όλων των ομάδων ανεξαρτήτως της βαθμολογικής της θέσης.

4 σχόλια

  • Comment Link Γιαννης Μακριδης Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 21:36 posted by Γιαννης Μακριδης

    Αγαπητέ ... πρόεδρε πατρινε λυπάμαι αλλά δεν θα παίξετε με τον Παμβοχαικο στην Πάτρα γιατί πολύ απλά θα πάτε ταξιδάκι αναψυχής στην Α2 ... Φιλάκια πολλά κ καλό ταξίδι ...

  • Comment Link Παμβο ολε Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 18:19 posted by Παμβο ολε

    Επειδη ημουν μεσα στο γηπεδο,σαν απλος φιλαθλος,καλο ειναι ν'αποκατασταθει η αληθεια.Λοιπον:
    1.Το γηπεδο ηταν γεματο πριν καν αρχισει ο αγωνας.
    2.Ο κοσμος του Παμβοχαικου δεν τον εχει εγκαταλειψει ποτε,ακομα και φετος που δεν ειναι και στα καλυτερα του, το γηπεδο γεμιζει ακομα και στα φιλικα.
    3.Οι οπαδοι της ομαδας σας μπουκαραν με το ετσι θελω,μετα το τελος του β' σετ,στα δημοσιογραφικα,αναψαν φωτοβολιδα κι αφου η αστυνομια τρομαξε να τους κατεβασει απο κει,εσπασαν κι ενα τζαμι του γηπεδου (ευτυχως χωρις να τραυματιστει καποιος).
    4.Το γηπεδο ηταν γεματο με οικογενειες και μικρα παιδια (γιατι αυτοι ειναι ενα μεγαλο κομματι των φιλαθλων μας),οι οποιοι τρομαξαν με τη συμπεριφορα των Παναχαικιωτων.
    5.Ο Παμβοχαικος εχει επιδειξει το ηθος του και μεσα στον αγωνιστικο χωρο και στις κερκιδες κι ολα αυτα που λετε στην ανακοινωση σας ειναι μπαρουφες για να σας λυπηθουμε!
    Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας!!!

  • Comment Link ΚΟΝΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 07:53 posted by ΚΟΝΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Πείτε τα χαιρετίσματα στον πρόεδρό σας,πείτε του ότι θα παίξουμε και στην Πάτρα...
    Πείτε και τους χαιρετισμούς στο αδελφό σωματείο της Σύρου ....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..........

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 20:01 posted by pamvo fan

    αγαπητοι γράφοντες αυτό το σχολιο ,όλα ωραια και καλα ,και ισως εχετε και πολύ δικιο.(και πιστευω ότι κακως δεν μπηκαν οι φίλαθλοι σας )

    θα μας πειτε τι σκοπευετε να κανετε όμως εσεις με τους ευατους σαν - παιχτες -παραγοντες -προπονητες - γενικοι αρχηγοι - και εσχάτως τραμπούκοι.
    που όταν δεν μπορειτε να νικήσετε ,με την αξια σας επιστρατευετε ότι θεμιτο η αθεμιτο μεσο εχετε .

    είναι τυχαιο ότι στα περισσοτερα εκτος εδρας και σε πολλα εντος εχετε αλλοτε περισσοτερο και αλλοτε λιγοτερο να δηημιουργησει φασαρια ;
    να σας θυμισω και τα παλαιοτερα ,περιστατικα στις μικρότερες κατηγοριες που συναντιομαστε όλα αυτά τα χρονια.
    και να πω ότι στον πρωτο γυρο ,καποιοι από εμας , (τους φιλαθλους της ομαδας του παμβοχαικου εννοω και όχι τους διοικούντες αυτης )δεν εκανε κανεις χειρονομιες προς τους φιλαθλους σας ουτε εσπασαν τζαμι του κλειστου της αγυιας.

    κάθε νομισμα εχει παντα 2 οψεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.