1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2014 15:09

Της... κακομοίρας

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Της... κακομοίρας θα γίνει τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, σε κορυφή και ουρά, με τις ομάδας των πλει οφς να ... μαγειρεύουν τα αποτελέσματα για να πετύχουν τα επιθυμητά ζευγαρώματα. Όπως όμως αποδείχθηκε στο παρελθόν(βλέπε Ορεστιάδα που έχασε στην Ηλιούπολη από τη Φιλία για να παίξει με τον Ολυμπιακό και χάρισε τον τίτλο στον Άρη), όποιος σκέφτεται πονηρά, πέφτει στο λάκκο που άνοιξε ο ίδιος.

Στην κορυφή όλοι θέλουν να αποφύγουν τον Ολυμπιακό, ενώ μόνο η Κηφισιά καθορίζει την τύχη της, καθώς με 2 νίκες κατακτά την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλει οφς. Στους ημιτελικούς παίζουν ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο με στόχο τις τρεις νίκες της πρόκρισης.

Στα πλει αουτ, οι τέσσερις ομάδες μεταφέρουν τη βαθμολογία τους και προσθέτουν τους βαθμούς που θα πάρουν στο μίνι μεταξύ τους πρωτάθλημα.

Η Κηφισιά λοιπόν αν κερδίσει στην Αλεξανδρούπολη παίρνει την πρώτη θέση, αν βέβαια κερδίσει στο Ζηρίνειο και τη Λαμία, ενώ στέλνει τον Εθνικό στην τέταρτη και γίνονται ζευγάρι στους ημιτελικούς, κάτι που επιθυμούν αμφότεροι.

Ο Ολυμπιακός θέλει την πρώτη θέση και δεν επιθυμεί να κάνει επιλογή. Πρέπει και για το γόητρο να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη, αλλά και τον Εθνικό στο Ρέντη. Με δυο ήττες μπορεί να βγει και τρίτος, ενώ με δυο νίκες ελπίζει σε στραβοπάτημα της Κηφισιάς στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Εθνικός με δυο νίκες μπορεί να τερματίσει πρώτος, αλλά με δυο ήττες θα βρεθεί τέταρτος, ενώ ο Φοίνικας απέδειξε ότι είναι ικανός για το χειρότερο και με δυο ήττες μπορεί να τερματίσει τέταρτος και να παίξει με την Κηφισιά.

Στην ουρά ο Παναθηναικός δεν αποφεύγει τα πλέι αουτ, με νίκη επί του Ολυμπιακού. Θέλει και νίκη 3-0 και καλούς πόντους επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, αφού σε ισοβαθμία με τους "κίτρινους" υστερεί, καθώς έχασε στην Κυψέλη με 3-0(60-75 πόντοι). Στην αποφυγή των πλει αουτ στοχεύει και ο Παμβοχαικός, αλλά θέλει δυο νίκες.

 

Κηφισιά(47) : Εθνικός(Ε), Λαμία

Ολυμπιακός(47): ΠΑΟ(Ε), Εθνικός

Εθνικός(44): Κηφισιά, Ολυμπιακός(Ε)

Φοίνικας(43): ΠΑΟΚ, Νίκη(Ε)

Στα πλει αουτ

Άρης(22): ΑΕΚ(Ε), ΠΑΟ

Παμβοχαικός(20): Παναχαική, ΠΑΟΚ(Ε)

ΠΑΟ(20): Ολυμπιακός, Άρης(Ε)

Παναχαική(16): Παμβοχαικός(Ε), ΑΕΚ

Νίκη(15): Λαμία(Ε), Φοίνικας

Ε: Εκτός Έδρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.