1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 17:50

Καταγγέλει «Ζούγκλα» και εξαπολύει «καρφιά» σε αστυνομία, Μουλά και Ρέρρα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας «ζούγκλα» τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Κάνει επίθεση στις αδελφές Μουλά, στον αστυνομικό διευθυντή και στον γυμνασίαρχο Θανάση Ρέρρα και με υστερόγραφο αναφέρει πως  δεν θα επιτρέψει την έναρξη αγώνα στον οποίο θα έχουν καταστρατηγηθεί τα συμφωνηθέντα στις συσκέψεις ασφαλείας.

Η ανακοίνωση: 

«Για ακόμη μια φορά τα μέλη της ομάδας  Βόλεϊ Γυναικών βίωσαν την εμπειρία να παίζουν μέσα σε μια ζούγκλα. Την ζούγκλα που είχαν φτιάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια οι οπαδοί της ΑΕΚ με την ανοχή της Αστυνομίας. Σε ένα γήπεδο όπου φυσικά δεν μπορούσε να παιχτεί βόλεϊ αφού ο κόσμος έκανε βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην σύσκεψη παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Λαμπρόπουλου, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα κριθεί για να πάρει βαθμό, όλοι δεσμεύτηκαν ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είναι 15 «σεκιούριτι» για να προστατέψουν τις αθλήτριες και τα μέλη των ομάδων. Μέσα στο γήπεδο στην διάρκεια όλου του αγώνα ήταν πάνω από 200 άτομα και έκαναν βόλτες… Ένας από αυτούς μάλιστα μεθυσμένος και ημίγυμνος επιτέθηκε στην αρχηγό μας Στέλλα Χριστοδούλου και την ανάγκασε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Αστυνομία ήταν απούσα. Στον Πειραιά και στον αγώνα Κυπέλλου των δυο ομάδων η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της και έβαλε μεγάλο αριθμό ανδρών των ΜΑΤ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Αστυνομία του Πειραιά έκανε τη δουλειά της, όπως φώναζαν οι ιθύνοντες της. Στην Αθήνα υπάρχει άλλο καθεστώς στην Αστυνομία; Τα ίδια έγιναν και στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στον Μίλωνα. Άλλα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη όσο αφορά τα μέτρα και άλλα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει και στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον Μίλωνα. Ο Γυμνασίαρχος κ.  Ρέρρας  γιατί δεν ασχολήθηκε να πει στην Αστυνομία να βγάλει τον κόσμο της ΑΕΚ εκτός αγωνιστικού χώρου; Φοβήθηκε; Εάν φοβάται καλύτερα να ζητάει απαλλαγή από αυτά τα παιχνίδια. Όσο αφορά το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα, τις αδελφές Ειρήνη και Λεμονιά Μουλά στο πρόσφατο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή η Ειρήνη έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία όταν πέντε οπαδοί  έβρισαν τον Ρουμελιώτη ο οποίος έκανε χειρονομίες και διέκοψε για 10 λεπτά τον αγώνα. Γι’ αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου οι οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν εν χορό την Κις γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι; Προφανώς αποφασίζουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά για κάθε ομάδα. Κύριοι της ΚΕΔ θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσετε γι’ αυτό το θέμα.

ΥΓ1: Τέλος η ανοχή. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι από εδώ και πέρα δεν θα επιτρέψουμε να ξεκινήσει αγώνας στον οποίο θα έχουν καταστρατηγηθεί τα συμφωνηθέντα στις συσκέψεις ασφαλείας.

ΥΓ 2: Απαιτούμε ισονομία για όλους και τίποτα παραπάνω».  

10 σχόλια

  • Comment Link real Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 09:16 posted by real

    Εγω θα συμφωνησω απολυτα οτι οι συνθηκες μονο για αγωνα γυναικειου βολλευ δεν ηταν.Θα ερωτησω ομως τη διοικηση του Ολυμπιακου ,οχι τι ζητησε η τι συμφωνησε στη συσκεψη πριν τον αγωνα, αλλα πριν την εναρξη και κατα τη διαρκεια του αγωνα οταν διεπιστωσε οτι τιποτε απο τα συμφωνηθεντα δεν ετηρειτο τι εκανε;Απολυτως τιποτα... Για τα προπονητικα λαθη γιατι κανεις δεν μιλαει;Η Τενεβα που σε ολα τα σημαντικα παιγχνιδια ειναι αρνητικη, οχι μονο φετος, αλλα σε ολα της τα χρονια στον Ολυμπιακο γιατι εχει καπαρωμενη τη θεση της στην εξαδα;και οι καλυτερες παιχτριες τη σαιζον που περασε αλλα και εφετος,η Κοσμα και η Κωνσταντινου,εχουν γινει μπαλλακι αλλαζοντας η μια την αλλη;Τωρα παμε στην Κις.Η αθλητρια αυτη εχει κανει συμφωνια οτι δεν αλλαζει ουτε για ανασες; η μηπως συμβαινει κατι αλλο που εμεις οι απ`εξω δεν το γνωριζουμε,και δεν βγαινει ουτε και οταν διασυρει την ομαδα και τον εαυτο της;Αφηστε λοιπον τα καραγκιοζιλικια διοτι ειναι αδιανοητο αθλητρις των 20 και 22χρονων να μην κολωνουνε σε εδρες σαν της Φιλαδελφειας και οι αναγομωμενες 34αρες και 36αρες να τρεμουνε.Τελος η πολυδιαφημησμενη απο τον Νικολακη καλυτερη μπλοκερ της Ευρωπης η Μοντζωνη που κινειται στο μπλοκ πιο αργα και απο το slow motion,που ητανε;ακομα και στις φωτογραφιες φαινεται οτι οι ακραιες πηδανε μονες τους και αυτη κυτταζει σαν χαμενη.Αλλα μου φαινεται οτι ο προπονητης ειχε πελαγωσει πιο πολυ απο τις αθλητριες του.Οσον αφορα την Αεκ καλα εκανε,διοτι απεδειξε το ο σκοπος αγιαζει τα μεσα λειτουργει μια χαρα, ειδικα οταν εχει απεναντι της ατολμους παραγοντες και ακομη πιο ατολμους προπονητες και παιχτριες.

  • Comment Link ΤΕΛΟΣ Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 14:32 posted by ΤΕΛΟΣ

    red passion
    τραβα να διαδαξεις ηθος στο σισσε εσυ με τον προεδρα σου και 10 μπραβους μαζι και ασε τις ζουγκλες παιδι της ριζυπολης
    ειναι μονο η αρχη βροχοπουλε
    και για να τα θυμομαστε ολα και να μα στε δικαιοι ντροπη για το υμγυμνο που δενπηγε να επιτεθει αλλα παιζει να εβλεπε νεραιδες αλλα...οχι να μιλατε κι εσεις που πεταγατε σερβιετες και προφυλακτικα στις παικτριες του παο στο τοτε 2-3 των τελικων.....Για το δυναμιτακι στη φενια δεν σχλιαζω καν ευτυχως η κοπελα δεν εχασε κανενα ματι
    εσυ δεν θα μλας ολοι οι αλλοι μπορουν

  • Comment Link kos Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 11:23 posted by kos

    τοσίδου-φαν πέρσι, και τέζα ο ριζουπολίτης...άκου εκεί ΑΝ τα κάνουμε...μάλλον είσαι 5 χρονών.

  • Comment Link RED PASSION Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 08:34 posted by RED PASSION

    Τελικά σε όλα τα αθλήματα για να νικήσεις τον Ολυμπιακό , μόνο με "ζουγκλα" μπορείς...Αν τα κανει ο κόσμος του Θρύλου αυτά κλαιτε όλοι σας 10 χρόνια...άραγε πόσο "μαγκιά και εξυπνάδες" θα πουλήσετε αν τα κάνουμε εμείς αυτά ;;;
    ΧΑΙΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ !!!!

  • Comment Link ΚΕΔακιας Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 18:33 posted by ΚΕΔακιας

    Τωρα θα τις μαλωσει ο κυρ Στεφανος να ειστε σιγουροι εκει στον Ολυμπιακο,κοιταξτε την βαρια τιμωρια μπορει να τις εχει και στο φαιναλ φορ της Πυλου!Και η Λαρισα εκανε παραπονα για εναν προστατευομενο του και τον εστειλε τιμωρια το σαββατοκυριακο σε νησακι -Σαντορινη-να παιξει αγωνα!Βρε παρτε το χαμπαρι ο ανθρωπος 'δουλευει'με κλικες για να ελεγχει το συστημα ειναι απλα τα πραγματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.