1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2014 22:58

Κώστας Παπαδημητρίου: «Υπάρχει θέμα με όλους και όλες»

Προβληματισμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ Κώστας Παπαδημητρίου:
«Φυσικά και υπάρχει θέμα με όλες και όλους μέσα στην ομάδα της ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να καταρρέει η ομάδα μετά το 2ο σετ και για άλλη μία φορά να δείχνει εικόνα ομάδας που δεν μπορέι να νικήσει τον Ολυμπιακό. Δέκα φορές να παίξουμε με τον Ολυμπιακό δέκα θα χάσουμε επειδή ορισμένες αθλήτριες δεν κάνουν τα αυτονόητα για την αγωνιστική τους κλάση αλλά και για τα συμβόλαια που έχουν. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο».

2 σχόλια

  • Comment Link real Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 08:16 posted by real

    Κωστα μου εγω δεν θα σταθω ουτε στις δηλωσεις σου ουτε στην αποδοση ευθυνων.Θα σου πω ομως αυτο που ελεγαν οι αρχαιοι Ελληνες.Το προλαμβανειν εστι φιλοσοφειν.Αυτο που κατα την γνωμη μου χρειαζεται η ομαδα ειναι να ελθη ενας εμπειρος και σοβαρος προπονητης που να προκαλει σεβασμο σε διοικηση και αθλητριες για να μπη μια ταξη στa αποδυτηρια και να μπορεση η ομαδα αφ'ενος να διεκδικηση στα Play-off αυτο που μπορει,και αφ'ετερου με σωστες επιλογες και σωστη προετοιμασια την επομενη σαιζον να ειναι αυτη που ολοι προσδοκαμε.Προσεξε την επομενη επιλογη σου διοτι το να επιλεξης εναν προπονητη που για τους ιδιους λογους απομακρυνθηκε απο τα βριλησια μαλλον θα τα κανης χειροτερα.

  • Comment Link Αεκφαν Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 21:07 posted by Αεκφαν

    Οχι εν θερμω δηλωσεις προεδρε, ειναι κακο και βιαστικο. Αποσυρσου με ηρεμια και μετα την αλλη τεταρτη δες τι θα κανεις. Μη δειχνεις κανεναν και καμια, στο σπορ και στη ζωη γενικα. Ηρεμια τωρα και συγκεντρωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.