1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2013 17:15

"Θα ήμαστε πάντα εδώ για να χαλάμε τα όνειρά σας"

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, σχετικά με το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε στο διαδίκτυο από κάποια συγκεκριμένα sites-blogs, διάφορα περίεργα και ύποπτα δημοσιεύματα που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία αθλητριών και ανθρώπων που διοικούν το τμήμα του συλλόγου.

Τα συγκεκριμένα sites - blogs, σε καθημερινή βάση επιτρέπουν επιλεκτικά σε κάποιους «ανώνυμους» αναγνώστες τους να γράψουν διάφορα εμετικά σχόλια θίγοντας πρόσωπα που έχουν δώσει τα πάντα υπηρετώντας την ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Και λέμε επιλεκτικά διότι όταν προσπαθούμε να απαντήσουμε στις συκοφαντίες που γράφονται, τα δικά μας σχόλια κόβονται και δεν δημοσιεύονται.

Κύριοι, πάρτε το χαμπάρι, όσο κι αν μας πολεμάτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι μια τεράστια ομάδα. Καθημερινά ασχολείστε με τις αθλήτριές μας και τις μετακομίζετε από τη μία ομάδα στην άλλη. Μέχρι και ποσό εφεύρατε το οποίο δώσαμε σε συγκεκριμένη αθλήτρια για να κλείσει. Λυπούμαστε αλλά οι πηγές σας είναι αναξιόπιστες, το ποσό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και αν θέλετε να το μάθετε ελάτε από το Κατσάνειο να σας το πούμε από κοντά.

Θα μας βρείτε σίγουρα αφού ήμαστε καθημερινά τουλάχιστον 15 με 16 ώρες. Και για να τελειώσει αυτό το παραμυθάκι ενημερώνουμε λοιπόν (δυστυχώς για εσάς) ότι ανανέωσε στην ομάδα μας η Όλγα Στράντζαλη, η Εύη Κυριακίδου, η Έλενα Κωνσταντινίδου, η Μαριαλένα Αρτακιανού και η Κλαίρη Βέλλιου δηλαδή η μισή Εθνική Ελλάδος. Αποκτήθηκαν οι έμπειρες Παπαστεφάνου και Αλτίνη όπως και οι νεαρές ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες Πετίδου, Γάζη και Δαμιανίδου. Και για να μην ψάχνετε, για τη συνέχεια ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πολύ κοντά σε απόκτηση μιας ελληνίδας ακραίας από την Α1 αλλά και μιας ξένης.

Δυστυχώς λοιπόν για εσάς που ονειρευόσασταν τη διάλυση του τμήματος ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και θα πρωταγωνιστήσει. Δεσμευόμαστε ότι αν συνεχίσετε με τη συμπεριφορά σας να υπονομεύεται τα συμφέροντα του συλλόγου μας, στις 19 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας μας, να κάνουμε γνωστά σε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ τα ονοματεπώνυμά σας ως ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων site-blogs όπως και αυτά των «ανώνυμων» αναγνωστών – φίλων σας τα οποία πρόσφατα χάρη σε κάποιες υπηρεσίες έγιναν γνωστά και επώνυμα πλέον σε εμάς. Μέχρι τότε... καλό καλοκαίρι.

Υ.Γ. Θα ήμαστε πάντα εδώ για να χαλάμε τα όνειρά σας».

Διαβάστηκε 6161 φορές

8 σχόλια

  • Comment Link bocelli Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 18:19 posted by bocelli

    alex1 μόνο εσύ και ο λεμονίδης στο φως το παρατηρήσατε όλοι οι άλλοι το έγραψαν με η.

  • Comment Link alex1 Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 00:16 posted by alex1

    Θα "ήμαστε"; Πείτε μου ότι έγινε κάποιο λάθος στο copy-paste...

  • Comment Link ira3 Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 23:00 posted by ira3

    H Παναγιώτα Δαμιανίδου δεν έπαιζε και φέτος στον Ηρακλή;

    H άλλη μικρή της ομάδας είναι η Πασχαλιά Γαζή 20-05-1995 1.81 Κεντρική

  • Comment Link giati Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 18:55 posted by giati

    Και νόμιζα ότι μόνο τα δικά μου σχόλια κόβανε σε αυτό το blog.Αν τελικά αποκτηθεί και μια καλή ξένη πιστεύω πως ο Ηρακλής θα είναι πολύ ανταγωνιστικός.

  • Comment Link 1908 Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 17:36 posted by 1908

    ΥΓ:Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια τον κ. Ευάγγελο Μπερμπέρογλου, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο τμήμα του βόλεϊ. Όσο κι αν προσπάθησαν ορισμένα μέλη της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ να τον μεταπείσουν προκειμένου να αλλάξει την αρχική απόφασή του περί παραίτησης, η απόφασή του για αποχώρηση ήταν κάθετη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και πιστεύουμε πως δεν θα ξεχάσει την υπόσχεσή του για βοήθεια όπου τον χρειαστεί ο σύλλογος. Η επόμενη ημέρα στο τμήμα βόλεϊ των γυναικών αλλά και των ακαδημιών βρίσκει ανθρώπους που είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς το σύλλογο και ειδικότερα για τα τμήματα του γυναικείου βόλεϊ αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου. Κατατέθηκε ένα πλάνο στο οποίο η επιτροπή θα λειτουργήσει την καθημερινότητα των τμημάτων. Τη θέση του εφόρου στο τμήμα των γυναικών θα αναλάβει ο κ. Μάκης Καλαϊτζίδης, τη θέση του εφόρου υποδομών των κοριτσιών ο κ. Μάριος Αξάρης και τέλος έφορος των υποδομών των αγοριών ο κ. Βασίλης Τσατσούλας.
    ΥΓ2:Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 με θέματα της ημερήσιας διάταξης.
    1) Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του γυναικείου τμήματος βόλεϊ.
    2) Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη των τμημάτων υποδομής του τμήματος βόλεϊ (αγοριών-κοριτσιών).
    Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο και ώρα 19.30. Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρόν το απόγευμα της Τετάρτης διότι θα παρθούν σημαντικές για το μέλλον των τμημάτων αποφάσεις.
    Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΥΓ3:σε αυτά τα διχαστικά σχόλια όλοι οι ηρακληδείς που πονάνε για το σύλλογο λέμε ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.

    (ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2013) Αλήθεια που βρισκόσασταν όλοι οι ανώνυμοι ηρακληδείς και οι μεγαλοπαράγοντες?

    ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ:(Οι γενίτσαροι, εξισλαμισθέντες πλέον, γίνονταν οι πιο φανατικοί καθώς μάλιστα, τίποτε δεν τους συνέδεε με την ομαλή οικογενειακή και κοινωνική ζωή αφού λησμονούσαν γονείς και γενέτειρα γη, με συνέπεια να θεωρούνται οι φανατικότεροι αλλά και οι καλύτεροι υπερασπιστές του εκάστοτε ......)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.