1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2024 23:41

MVP ο Αξέλ Τρούχτσεφ: «To πιστέψαμε, το πήραμε» (vid)

Ο Αξέλ Τρούχτσεφ έφτασε στον ΠΑΟΚ αρχές Δεκεμβρίου και από τότε έχει μεταμορφώσει την υποδοχή και την επίθεση του Δικεφάλου, ενώ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την προσωπική του διάκριση:


Για το Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος. Σέβομαι απεριόριστα τους αντιπάλους μας αλλά θέλαμε και εμείς να δείξουμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, το δείξαμε και χαιρόμαστε που πήραμε τον τίτλο. Το βραβείο του MVP είναι ένα μπόνους και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι'αυτό».



Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δυνατό στην Ελλάδα το πρωτάθλημα. Ήρθα από την Ιταλία και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος προσαρμογής, ήμουν ήδη σε καλή κατάσταση όταν ήρθα. Στην Βερόνα πέρασα δύσκολα και πλέον περνάω ευχάριστα και απολαμβάνω να παίζω. Χαίρομαι που ήρθα στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».



Για την ψυχολογία που απέκτησαν μετά το Σούπερ Καπ: «Μας έκανε να πιστέψουμε ότι όντως μπορούμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Μίλωνας είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι και κάνουν πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είδα και τον Μίλωνα που απέκλεισε δυστυχώς την Ναντ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι απέναντι σε όλους».

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.