1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2023 21:30

Χαμόγελα και δώρα της Ε.Ο.ΠΕ. στην Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος» στο Παλαιό Φάληρο

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος».

Αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ βρέθηκαν στο Παλαιό Φάληρο εκεί όπου στεγάζεται η Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», φέρνοντας μαζί τους όχι μόνο το πνεύμα του αθλητισμού αλλά και τη ζεστασιά της ανθρώπινης αγάπης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ Σταύρος Ντάλλας, η πρωταθλήτρια Λίζα Τριανταφυλλίδη και ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάθης Χανδρινός μαζί με τις διεθνείς ακραίες Φαίη Μπακοδήμου, Ευφροσύνη Αλεξάκου με το χαμόγελο στα χείλη προσέφεραν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας στα κορίτσια που βρίσκονται στη στέγη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι αθλητές δεν περιορίστηκαν μόνο στα λόγια και στις ευχές, αλλά μοίρασαν και δώρα που ξεπερνούν το υλικό αξίας.

Η δράση αυτή αποτέλεσε ακόμα ένα παράδειγμα πώς ο αθλητισμός ξεπερνάει τα όρια των αγωνιστικών χώρων και είναι ένα εργαλείο για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Οι αθλητές και αθλήτριες αφήνοντας πίσω τους ένα αξέχαστο χαμόγελο στα πρόσωπα των κοριτσιών, μας υπενθύμισαν ότι η πραγματική επιτυχία μετριέται όχι μόνο στα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην ικανότητα να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέρος για όλους.

Το παρών έδωσε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος, η συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας Πόλα Κίτσου και η πρώην διεθνής αθλήτρια και νυν πρόεδρος του Εκπαιδευτικού ιδρύματος «Ορίζοντες» Ευγενία Γκορτσίλα, οι οποίοι παρέδωσαν και μία αναμνηστική μπάλα στην διευθύντρια της στέγης Νικολλέτα Μπρέζα.

«Επιλέξαμε να έρθουμε σε μία Στέγη που δεν είναι τόσο προβλεβλημένη και στέλνει αρκετά καίρια μηνύματα, γιατί δυστυχώς η κακοποίηση των παιδιών είναι σε έξαρση. Συγχαίρουμε τη Στέγη για την δουλειά και την αγάπη προς τα παιδιά και ως Ομοσπονδία θα προσπαθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να την ενισχύσουμε. Τα παιδια όλα είναι καλεσμένα σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας και είναι ευπρόσδεκτα να πάνε σε όποια ακαδημία βόλεϊ θέλουν. Εκ μέρους και του προέδρου κ. Γιώργου Καραμπέτσου ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος» δήλωσε ο κ. Περικλής Μπακοδήμος.

Τις εορταστικές δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης της Ε.Ο.ΠΕ. στήριξαν οι συνεργαζόμενες εταιρείες ERREA, GALA και VOLLEYPLUS οι οποίες συμμετείχαν στις δράσεις με την ευγενική χορηγία πλούσιου αθλητικού υλικού, εξοπλισμού και δώρων που μοιράστηκαν σε παιδιά και ενήλικες σε όλες τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.