1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2018 18:49

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουνιόθ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια κυριαρχίας του ΠΑΟΚ αλλά και η συνολική εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός όλη τη σεζόν ενεργοποίησαν την ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του Μπενίτεθ Μουνιόθ εκ μέρους του Ολυμπιακού.

Μετά το αήττητο στο πρωτάθλημα η διοίκηση του Ολυμπιακού αντάμειψε τον Ισπανό με την εμπιστοσύνη της η οποία παροδικά είχε κλωνιστεί με την γκάφα που είχε κάνει στον πρώτο τελικό των πλέι οφ με τις επτα αλλαγές και η οποία λειτούργησε θετικά στην εξέλιξη του αγώνα καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ τους κυπελλούχους.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε στο olympiacossfp.gr μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας μας κ. Νίκο Μαντούβαλο για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό και για τις επόμενες σεζόν. Η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στην φιλοσοφία και τον κοινό τρόπο αντίληψης. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Η καρδιά μας θα συνεχίσει να χτυπά σε ερυθρόλευκο φόντο!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.