1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-06-2017 14:41

Ανακοίνωσε Κουμεντάκη η Ναντ

Την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη ανακοίνωσε η Ναντ, μια μεταγραφή που έκλεισε εδώ και μέρες, όταν ο διεθνής ακραίος αγωνιζόταν με την εθνική στους αγώνες των προκριματικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα τότε είχε συνάντηση και με τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου, βοηθό προπονητή στη Ναντ που είδε από κοντά τις προσπάθειες της γαλανόλευκης.
Η ανακοίνωση

Μετά την ανανέωση του Φλορίς Βαν Ρεκόμ και την υπογραφή του Σέρχιο Νόντα, είναι η σειρά του Ραφαήλ Κουμεντάκη να έρθει στην ομάδα μας.

Ο 24χρονος διεθνής ακραίος έρχεται στη Ναντ από την πολωνική Λούμπιν, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί στη Ραβένα και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Βρισκόταν με την Εθνική Ελλάδος στo στο World League και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο προπονητής μας Φούλβιο Βερτίνι είπε για τον Κουμεντάκη:

«Ο Ραφαήλ είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχει δείξει πολλά στοιχεία της ποιότητάς του. Έχει ολοκληρωμένη τεχνική, σταθερός στην υποδοχή, έχει εξελίξει την επίθεση του και είναι εξαιρετικός σε σερβίς και μπλοκ. Μετά από μία σεζόν που δεν έπαιξε πολύ στην Πολωνία, έρχεται στην ομάδα μας και πραγματικά μπορεί να βοηθήσει πολύ. Θέλει να αποδείξει το επίπεδο του, έχει μεγάλο κίνητρο για να παίξει στη Ναντ, να ανακαλύψει το γαλλικό πρωτάθλημα και να μάθει για την πόλη μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.