1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2016 19:50

Αγκάμεζ: «Πρωτάθλημα και CEV Cup»

Έφτασε σήμερα λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στην Ελλάδα, ο Κολομβιανός διαγώνιος του Ολυμπιακού, Λιμπερμαν Αγκάμεζ, συνοδευόμενος από την εγκυμονούσα σύζυγό του. 


Ο Αγκάμεζ  δεν θα προλάβει να... ξεκουραστεί αφου βράδυ θα έχει συνάντηση με τον Φλάβιο Γκουλινέλι για την πρώτη γνωριμία των δύο ανδρών.Στις πρώτες του δηλώσεις στην χώρα μας ο Αγκάμεζ εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού και έθεσε υψηλούς στόχους για την νέα χρονιά. Συγκεκριμένα ο Κολομβιανός άσσος δήλωσε :

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και όπως προείπα είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια επαγγελματική ομάδα με την οποία πιστεύω ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ο στόχος μας είναι φυσικά η κατάκτηση τίτλων, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα και εξίσου σημαντικό βέβαια η κατάκτηση του CEV Cup. 

Αισθάνομαι σίγουρος για την επιλογή μου να έρθω στην Ελλάδα και να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μια σιγουριά η οποία πηγάζει από τον κ. Μαρινάκη, αφού γνωρίζω ότι αγαπάει και το βόλεϊ και θέλει να δει τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αυτό το λόγο αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση του, όπως είχα τονίσει μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής και αυτός είναι και ο στόχος μου όπως είπα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Η κατάκτηση του Cev Cup και όλων των τίτλων στην Ελλάδα».




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.