1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2016 19:19

Η Νομικού στην Τρεντίνο

Η Μαρία Νομικού επιστρέφει στην Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα στην Τρεντίνο.
Η Ιταλία... ταιριάζει στην διεθνή διαγώνια αφού, μετά τον σύντομο επαναπατρισμό της με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάνει ξανά το άλμα για την Ιταλία προκειμένου να παίξει Τρεντίνο Ρόσα.

Η Νομικού, που έχει αγωνιστεί σε Νοβάρα, Βίλα Κορτέζε και Μόντσα, είναι η δεύτερη μεταγραφή της Τρεντίνο από την ελληνική αγορά, αφού η Σλοβάκα ακραία του ΑΟ Θήρας, Μιροσλάβα Κιγιάκοβα έκανε την ίδια διαδρομή πριν από μερικές μέρες. Είναι επίσης η δεύτερη Ελληνίδα που θα παίξει εκεί μετά την Μαρία Λαμπρινίδιου τη σεζόν 2014-15.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που την έχουμε στην ομάδα» είπε ο Ιβάν Ιόσι, προπονητής της Τρεντίνο για να συνεχίσει: «Είναι μόλις 23 ετών αλλά έχει ισχυρό χαρακτήρα, αποφασιστικότητα ψυχική δύναμε και ην επιθυμία να βελτιώνεται. Είναι ταλανούχα στην επίθεση και έχει ύψος 1.90. Η Μαρία έχει παίξει αρκετές σεζόν στην Ιταλία και είναι μέλος της ελληνικής εθνικης ομάδας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.