1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2015 19:12

Αρβανίτη, Καραγκούνη ξανά μαζί

Το 2015 σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά, ωστόσο η νέα χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη από προκλήσεις, με κορυφαία όλων αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.
Οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στον τελικό του Continental Cup (που δίνει το εισιτήριο για τους Αγώνες στο Ρίο) και σιγά, σιγά μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τη νέα τους σύνθεση με την οποία θα πορευτούν για την επόμενη σεζόν.

Στις γυναίκες το πρώτο ζευγάρι των εθνικών ομάδων της άμμου αποτελείται από τις Βίκυ Αρβανίτη / Πέννυ Καραγκούνη, οι οποίες ‘επανασυνδέονται’ μετά από 1.5 χρόνο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το δεύτερο ζευγάρι.

Στους άνδρες οι εθνικές ομάδες αποτελούνται από τους Γιώργο Κοτσιλιάνο / Νίκο Ζουπάνη (πρωταθλητές Ελλάδας 2015) και τους Θοδωρή Παπαδημητρίου / Δημήτρη Νιώπα (πρωταθλήτρια ομάδα, βάσει της συνολικής βαθμολογίας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2015).

Παράλληλα, σύντομα θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις που θα αφορούν τις υπόλοιπες ομάδες που θα ενταχθούν στον εθνικό σχεδιασμό, ενώ θα γίνουν γνωστά και τα ζευγάρια που θα αποτελέσουν τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες.

2 σχόλια

  • Comment Link bvfan Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 09:44 posted by bvfan

    Μάλιστα.... Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα βγει η επιλογή.

  • Comment Link volfan Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 16:28 posted by volfan

    Καλή επιτυχία κορίτσια, μακάρι να βγει η επιλογή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.