1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2015 23:23

Nα διατηρήσουν τα κεκτημένα θέλουν οι νταμπλούχες του Ολυμπιακού

Με στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα στο γυναικείο βόλεϊ οι βολεϊμπολίστριες του νταμπλούχου Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου στο γυμναστήριο του Ρέντη.
Νέο πρόσωπο ο προπονητής Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Νικολάκη. Μεγαλος στόχος είναι να διατηρηθούν τα κεκτημένα και να γίνει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού χαιρετισμό στην ομάδα απηύθυνε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσαν οι... "παλιές" Αρέτα Κονόμι, Αρετή Τέζα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Κοκκινάκη και Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η... "νέα" Μελίνα Εμμανουηλίδου καθώς και οι δύο απο τις τρεις νέες ξένες αθλήτριες του Ολυμπιακού. Η διαγώνιος Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και η ακραία Άνα Λαζάρεβιτς, ενώ η Ναντζέγια Μαλασάι ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής Λευκορωσίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα.

Νέα πρόσωπα στην γυναικεία ομάδα τέσσερις αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την Αφροδίτη Γιώτα και Κατερίνα Πάντου οι οποίες αγωνίζονται στις θέσεις του κεντρικού και πασαδόρου αντίστοιχα. Επίσης η Όλγα Ζαμπάτη και η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, ακραίες αμφότερες, οι οποίες ήρθαν φέτος με μεταγραφή στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.