1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2014 17:07

Καινοτομίες στο Beach Slap Tournament

Παραμονές του 1ου τουρνουά Beach Slap και όλα είναι έτοιμα στις εγκαταστάσεις του Anima Club για να υποδεχτούν τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν.

Οι διοργανωτές, Παύλος Μπελιγράτης και Γιώργος Κερκινές, ανατρέπουν τα Ελληνικά  δεδομένα  του Beach Volley . Στο «Beach Slap Tournament»  οι αγώνες θα διεξάγονται και με τις 3 μπάλες beach volley, με τις οποίες παίζονται τα τουρνουά στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν, οι 3 μπάλες (MikasaWilsonGala) έχουν διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά. Έτσι σε κάθε γήπεδο θα βρίσκεται μια μπάλα από την κάθε εταιρία, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους αθλητές να επιλέγουν τη μπάλα με την οποία θα παίξουν στην  κάθε φάση, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο την δική τους μοναδική  στρατηγική τους και ταυτόχρονα δυσκολεύοντας τον αντίπαλο.

Το Beach Slap θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Anima Club, με τις κατηγορίες Γυναικών και Μεικτού στα επίπεδαAmateur και Open, ενώ την επόμενη εβδομάδα Κυριακή 27 Ιουλίου, οι αγώνες μεταφέρονται στην παραλία της Γαλάζιας Ακτής Λαγονησίου και στο Blue Beach Bar, με κατηγορίες Ανδρών και Μεικτού.

Οι νικητές θα πάρουν μετάλλια, διπλώματα, μπλουζάκια και δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης: Silia D υποδήματα, Nicol CoiffureCremeriaViennaCrepa-Crepa Σαρωνίδας, Alexandra Vass Handmade Jewels, Φυσιοθεραπεία Φώτης Ξένος.

Χορηγός επικοινωνίας: VOLLEYNEWS

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.