1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2014 19:38

Ανδρεόπουλος περί στόχων και Λιγκ Καπ

Την παράσταση στην συνέντευξη Τύπου για το Φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ έκλεψε ο Δημήτρης Ανδρεόπολους. Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, παρα την πίεση των δημοσιογράφων απέφυσε να μιλήσει ανοιχτά για στόχους.

«Η διοργάνωση είναι φόρος τιμής στον μεγάλο άνθρωπο και βολεϊμπολίστα Νίκο Σαμαρά που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ο Φοίνικας έχει στόχους και φιλοδοξίες και στο Λιγκ Καπ. Το καλοκαίρι έγινε μείωση 30% στο μπάτζετ με μεγάλο στόχο τη δημιουργία καλού και αξιόμαχου συνόλου και την είσοδο στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος. Η διοίκηση μου και οι φίλοι της ομάδας μου δεν μας πιέζουν για κούπες. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω καθημερινά στο νησί. Αν είναι να έρθουν οι κούπες και τα Κύπελλα ας έρθουν αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αυτό μας ενδιαφέρει. Δεν λέμε πως μένουμε στην απλή συμμετοχή στη διοργάνωση. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και έναν τίτλο θα είναι το καλύτερο. Στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το παλέψαμε, το χαρήκαμε αλλά δεν προκριθήκαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link syros Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 17:22 posted by syros

    κοουτς,μαλλον μας δουλευεις.Αν δεν υπαρχει στοχος τιτλου, γιατι εδωσαν οι ανθρωποι στο νησι,τοσα λεφτα.Για να μπουν τετραδα, ελλειψη, πεμπτου.Δεν καταλαβες φαινετε οτι δεν εισαι πια στη ΛΑΜΙΑ, ΤΩΝ 100.000 ευρω.Σεβασμος στη νοημοσυνη των Συριανων,και κυριως των ανθρωπον της διοικησης.Μαγκας ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Δεν φοβατε να βαλει στοχους,και κανει τους παιχτες του ,νικητες.θα στηπιξουμε την ομαδα μασ,μεχρι τελους,οτι και αν γινει.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.