1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-01-2014 21:46

Άλλο ένα ευρωπαϊκό... ραντεβού με την ιστορία για τον Εθνικό

Άρωμα Ευρώπης και πάλι στην Αλεξανδρούπολη που φοράει τα... καλά της για άλλη μια φορά, προκειμένου να κάνει άλλη μια υπέρβαση. Αντίπαλος αυτή τη φορά είναι η βελγική Ασε Λένικ την οποία θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος θέλουν θετικό αποτέλεσμα ώστε να παίξουν την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στη Βέλγιο στις 22 Ιανουαρίου. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο εάν κρίνει κανείς από την μέχρι τώρα πορεία της βελγικής ομάδας. Είναι στην 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος πίσω από την Κνακ Ροζελάρε και έχει υπερκεράσει την Νόλικο Μαασέικ που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Λένικ έχει τρεις Ολλανδούς στην βασική 7αδα και μόνο έναν Βέλγο. Δύναμη πυρός τον Ολλανδό διαγώνιο Ρόμπιν Οβερμπίκε, τον Ισπανό κεντρικό Μανουέλ Παρές, τον Ολλανδό ακραίο Ρόμπερτ Αντριγκά και τον Ολλανδό λίμπερο Ντιρκ Σπάριντανς. Πασαδόρος είναι ο Βέλγος Τιμ Βερσούρεν και έτερος ακραίος ο Νορβηγός Ματίας Λόφτσνες. Το παζλ της βασικής 7αδας συμπληρώνει ο Αμερικανός Γιάτσεκ Ράταϊτζακ.

Στη φάση των «32» η Λένικ προκρίθηκε με δύο νίκες 3-2 σετ σε βάρος της Βόλεϊμπολ Μπρνο, ενώ στον Β΄προκριματικό γύρο απέκλεισε την πορτογαλική Φόντε Μπαστάρντο Αζόρες με 3-2 εκτός και 3-0 εντός.

*Διαιτητές του αυριανού αγώνα (19.00) θα είναι: Μίλαν Νίκολιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Σαντ Κραμάρ (Κροατία).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.