1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2023 00:25

Ντάλλας, Χατζηνικολάου: Μεγάλη συγκίνηση, απερίγραπτο αυτό που νιώθουμε

Το όνειρό τους πραγματικότητα έκαναν στην άμμο του Αγίου Νικολάου ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. Οι δύο αθλητές ήταν αυτοί που στο τέλος ανέβηκαν στη κορυφή της Ελλάδας για το 2023 και μίλησαν για τον τίτλο που κατέκτησαν στην Κρήτη και για την φετινή τους πορεία ως συμπαίκτες.
«Είμαστε χαρούμενοι. Σε όλα τα Grand Slam είχαμε φτάσει πολύ κοντά και δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε κανένα. Ο τίτλος που πήραμε τώρα είναι του πρωταθλητή και πραγματικά δεν έχω λόγια» είπε ο τρομερά συγκινημένος "Ελ προφεσόρ" Δημήτρης Χατζηνικολάου που λίγο νωρίτερα είχε μία πολλή όμορφη στιγμή με τον πατέρα του, και πρώτο του προπονητή, Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Από την πλευρά του ο MVP Σταύρος Ντάλλας σχολίασε: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Από το χειμώνα που αποφασίσουμε να παίξουμε μαζί δουλέψαμε πάρα πολύ. Ήρθαν καλές νίκες, απογοητεύσεις μέχρι τις καλές εμφανίσεις στον Άγιο Νικόλαο που πήραμε τον τίτλο».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.