1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2023 23:03

Agios Nikolaos Finals: Οι απονομές και οι βραβεύσεις

Η αυλαία και των φετινών τελικών που φιλοξενήθηκαν για 6η συνεχόμενη φορά στον Άγιο Νικόλαο έπεσε με την τελετή λήξης όπου είχαμε τις απονομές και τις ειδικές βραβεύσεις όλων όσων συνέβαλαν στο να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία και τα φετινά Agios Nikolaos Finals.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ MVP
Την απονομή στην MVP Λίζα Τριανταφυλλίδη έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης.

Την απονομή στον MVP Σταύρο Ντάλλα έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες Ελλάδας Διουνσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και τα κύπελλα απένειμε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

Τα μετάλλια στις Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη που κατέκτησαν τη 2η θέση έδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλος της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ Ελένη Καζάκου και ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Γιώργος Βάρδας.

Τα μετάλλια στις Δήμητρα Καραγκούνη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου που κατέκτησαν την 3η θέση έδωσαν η Δέσπω Καρνιαδάκη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου και η Στεφανία Θανέλα, εκπρόσωπος της χορηγού MIRUM.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

Τα μετάλλια στους πρωταθλήτες Ελλάδας Σταύρο Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος απένειμε και τα κύπελλα στους νικητές.

Τα μετάλλια στους Ιάσωνα Κανέλλο, Γιώργο Τερζόγλου που κατέκτησαν τη 2η θέση έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

Τα μετάλλια στους Παναγιώτη Ιωαννίδη, Θοδωρή Παπαδημητρίου που κατέκτησαν τη 3η θέση έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαίρισης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της ΔΑΕΑΝ Θωμάς Χαριτάκης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Αγίου Νικολάου για την άριστη συνδιοργάνωση του Agios Nikolaos Finals. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανωτή του τουρνουά. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Διευθύντα Σύμβουλο του ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας Γιώργο Σιμόπουλο για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.
Επίσης πριν την έναρξη των τελικών έγιναν κληρώσεις με πλούσια δώρα για τους εθελοντές των αγώνων και τους θεατές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.