1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2023 16:48

Οι επίδοξοι πρωταθλητές δίνουν ραντεβού για έκτη συνεχή χρονιά στον Άγιο Νικόλαο

Με δεδομένη, πλέον, τη παρουσία του στο καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ κάθε χρόνο, ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης ετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι τους επίδοξους πρωταθλητές της άμμου για το 2023.
ο Agios Nikolaos Finals που θα διεξαχθεί από 28 έως 30 Ιουλίου στην μαρίνα της πόλης το συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ., ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στα ταμπλό της τελικής φάσης θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες ανδρών και οι 8 καλύτερες ομάδες γυναικών σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από την παρουσία τους σε όλα τα τουρνουά που έγιναν εντός της σεζόν. Οι προκριματικοί αγώνες για τις δύο τελευταίες θέσεις του ταμπλό (και για τα δύο φύλα) στα τελικά του Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του 4 Sports Club στο Χαλάνδρι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κεντρική εγκατάσταση των αγώνων θα στηθεί στην πλαζ Άμμος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου δίπλα στη μαρίνα, ενώ την Πέμπτη 27 Ιουλίου το μεσημέρι θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και εκπροσώπων των διοργανωτών.

Ο Άγιος Νικόλαος διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19. Η πρωτεύουσα του Λασιθίου εδώ και αρκετά χρόνια έχει γίνει πρωτοπόρος στην ανάληψη μεγάλων εγχώριων και διεθνών αθλητικών γεγονότων που τον έχουν αναδείξει μεταξύ των βασικών αθλητικών και τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS 2023 είναι το Lipton Ice Tea και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Befon.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού GALA.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.