1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2023 14:04

Athens Golden Cup: Σε κατάμεστες κερκίδες οι απονομές και οι βραβεύσεις

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, της προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ Νίκης Αραμπατζή, εκπροσώπων των χορηγών του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις του Athens Golden Cup στην πλατεία Συντάγματος.
Η αυλαία της διοργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας έπεσε με τις κερκίδες ασφυκτικά γεμάτες και με αρκετό κόσμο περιμετρικά των εγκαταστάσεων να παρακολουθεί τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες και τις απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ.

Την απονομή του χρυσού μεταλλίου στις Δήμητρα Καραγκούνη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής και εκπρόσωπος του επίσημου χορηγού Lipton Ice Tea Θοδωρής Λιανός. Τα έπαθλα στις νικήτριες έδωσε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Νίκη Αραμπατζή.

Τα ασημένια μετάλλια στις Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ελένη Καζάκου και Δήμητρα Χαριτίδου.

Τα χρυσά μετάλλια στον Αντιόλ Κόλα και στον Στέλιο Τζιουμάκα έδωσαν η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Νίκη Αραμπατζή και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής. Τα έπαθλα στους νικητές έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Αναμνηστικές πλακέτες έδωσε η Ε.Ο.ΠΕ. στον Δήμο Αθηναίων και στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. για την άριστη συνδιοργάνωση του Athens Golden Cup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.