1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2020 20:01

Σοκ και δέος στη Ν.Υόρκη, επιτάσσονται πάρκα για νεκροταφεία!

Νέο θλιβερό ρεκόρ με 731 νεκρούς το τελυταίο 24ωρο κατέγραψε η Νέα Υόρκη. Τα νέα στοιχεία είναι δραματικά καθώς ο αριθμός των θυμάτων σηματοδοτεί τον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, στην Πολιτεία.

Τον απολογισμό ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, μαζί με αύξηση των προστίμων στους πολίτες για άσκοπες μετακινήσεις αφού πολλοί δεν πειθαρχούν στα μέτρα καραντίνας, τα οποία μάλιστα πήραν νέα παράταση για τις 29 Απριλίου.

Το προηγούμενο θλιβερό ρεκόρ θανάτων στην Νέα Υόρκη καταγράφηκε το Σάββατο με 630 νεκρούς μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.Τα κρούσματα στην αμερικανική μητρόπολη που είναι το επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ, είναι συνολικά 38.836.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του νέου κορονοϊού στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, ανέρχεται σε 5.489.Μάλιστα έξω από τα κεντρικά νοσοκομεία έχουν δημιουργηθεί στόλοι με φορτηγά ψυγεία αφου ο ρυθμός των νεκρών ανα ώρα είναι πολύ μεγάλος ενώ και τα γραφεία τελετών δεν προλαβαίνουν να παραλαμβάνουν σωρούς

.Τελευταία εξέλιξη είναι το σχέδιο του κυβερνήτη σε συνεργασία με το δημο της Ν. Υόρκης, να επιταχτούν εκτάσεις από τα πάρκα της πόλης, ώστε να μετατραπούν σε νεκροταφεία, αφού τα γνωστά κοιμητήρια της πόλης είναι πολύ κοντά στην πληρότητα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.