1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2018 20:30

Ο Γιορντάνοφ στα πράσινα μετά από το 2011

Πέρασαν επτά χρόνια από την τελευταία φορά που ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και σήμερα επέστρεψε και επίσημα στα παλιά του λημέρια και να ξεκινήσει προπονήσεις στα πράσινα. Ο Βούλγαρος διαγώνιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Ο έμπειρος διαγώνιος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ του «τριφυλλιού». Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες τον καλωσόρισαν και ο Βούλγαρος άσος μπήκε αμέσως στο προπονητικό πρόγραμμα.

O Γιορντάνοφ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010-11 οπότε οι πράσινοι πήραν την 3η θέση και στη συνέχεια μπήκαν σε μεγάλες διοικητικές, οικομικές και αγωνιστικές περιπέτειες. Η έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη αποτέλεσε την εγγύηση για την επιστροφή του Γιορντάνοφ ο οποίος περίμενε και τα δεδουλεμένα του 2011 και μάλιστα λέγεται πως ο αθλητής προκειμένου να επιστρέψει στο τριφύλλι έβαλε πλάτη με διακονισμό στο 60% του κεφαλαίου, δηλαδή, περιπου 14.000 Ευρώ. Ο Γιορντάνοφ όλο καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την Εθνική Βουλγαρίας αλλά μία μικρή μυική σύσπαση τον έφερε πίσω και εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.