1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2017 18:23

Ζητάει το κλειστό της Αγυιάς η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και με επιστολή της στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ζητάει να αγωνίζεται στο κλειστό της Αγυιάς στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Υπεθυμίζουμε ότι οι πατρινοί έχουν πολλά παράπονα από το κλειστό στο Κουκούλι.

Η επιστολή:

«Παρακαλούμε πολύ, όπως αιτούμεθα να μας παραχωρήσετε το Κλειστό Γυμναστήριο ενόψει της τελευταίας κρίσιμης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών, η οποία θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2017 με την Ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και η οποία θα κρίνει την τελική μας θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play out.

Επίσης, θα θέλαμε να μας παραχωρήσετε το Κλειστό Γυμναστήριο και για δύο (2) ή τρεις (3) αγωνιστικές, εάν περάσει και η Ορεστιάδα στα μπαράζ (πράγμα ανέφικτο έως τώρα), εντός του Απριλίου 2017, μία πριν το Πάσχα και μία μετά, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα για την Ομάδα μας στην διαδικασία των play out, στην προσπάθεια παραμονής της Παναχαϊκής μας στην Α1 Κατηγορία Ανδρών.

Επίσης, παρακαλούμε πολύ, όπως μας παραχωρήσετε το Κλειστό Γυμναστήριο και για δύο (2) ημέρες πριν από κάθε αγώνα για προπονήσεις της Ομάδας μας και ώρες από 19.00 – 21.00»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.