1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2016 00:57

Δρίκος: «Άλλες ομάδες θα είχαν λυγίζει από τα προβλήματα»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί της δευτεραθλήτριας Ευρώπης Σλοβενία τονίζοντας πως άλλες ομάδες θα είχαν λυγίζει από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την Ελλάδα, ενώ δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Ρομπέρτο Πιάτσα, κάνοντας καυστικό σχόλιο για το Κατάρ:
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για όλους. Στο Παγκόσμιο Λιγκ δεν υπάρχουν μέτριες ομάδες για αυτό και κάθε νίκη είναι σημαντική. Ήμασταν καλοί, υπομονετικοί και τυχεροί. Ο μεγάλος χαμένος αυτής της προκριματικής φάσης είναι το Κατάρ που κέρδισε το ματς που ήθελε και έχασε όλα τα άλλα»!

Για το αν η σημερινή νίκη δημιουργεί προσδοκίες ενόψει του ημιτελικού είπε: «Όχι, δεν με εκφράζουν αυτά τα περί προσδοκιών. Κάνουμε μικρά βήματα, θα είναι άλλο παιχνίδι. Άλλες ομάδες στη θέση μας θα είχαν λυγίσει με τις απουσίες που έχουμε. Το ότι θα παίξουμε με την ίδια ομάδα σε 4-5 ημέρες μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Ειδικά στα δύο πρώτα σετ που το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό παίξαμε ως ίσοι προς ίσους την Σλοβενία. Είναι μια ομάδα που θέλουμε να τις μοιάσουμε. Σίγουρα με τον Τζούριτς θα έχουμε πιο ορθολογικό σχήμα στο φάιναλ φορ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.