1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2016 16:19

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Μαυρικίδη: «Θα κουνηθεί το φιλέ από τα γέλια»

O Παναθηναϊκός απάντησε στις δηλώσεις που έκανε στο volleynews.gr ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης ο οποίος ουσιαστικά απάντησε στην αρχική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και μίλησε για «δούρειους ίππους χουλιγκάνων» . Οι «πράσινοι» καταλήγουν με την ειρωνική αναφορά: «Μόλις σταματήσει να κουνιέται το φίλε από τον αθλητή της Κηφισιάς, θα κουνηθεί πάλι από τα γέλια, μ' αυτά που λέτε».

O Παναθηναϊκός αναφέρει:

1. "Εμείς δεν πρόκειται να εμπλακούμε στη βιομηχανία παραγωγής ανακοινώσεων". Mα ακριβώς αυτό γράφουμε, ότι την προηγούμενη φορά που πάλι η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα, δεν βγάλαμε ανακοίνωση.
2. "...για να λύσουν κάποιοι τα εσωτερικά τους προβλήματα". Αν εννοεί ότι εσωτερικά προβλήματα είναι τα χρέη που δεν μας αφήνουν να φτιάξουμε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές, έχει δίκιο, άλλα  όλοι συγχαρητήρια μας δίνουν για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και κυρίως για το ότι αυτή είναι η προτεραιότητά μας.
3. "...να μην γίνουμε "δούρειος ίππος" για την εισαγωγή του χουλιγκανισμού στο βόλεϊ". Και ο ίδιος και οι συνάδελφοί του μας δίνουν συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα της Κυψέλης, φέτος δεν κληθήκαμε ούτε μια φορά σε απολογία, και όλοι είδαν τι κόσμο είχαμε και τι ατμόσφαιρα δημιουργήσαμε στον συγκεκριμένο ημιτελικό.
4. "...να συμβάλλουν με έργα όχι με λόγια σε αυτή την προσπάθεια". Εσείς οι ίδιοι μιλάτε με καλά λόγια για τα έργα μας. Κι εμείς το ίδιο θα θέλαμε να κάνουμε για εσάς.
5. "Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε υψηλού επιπέδου βόλεϊ, με εξίσου πολύ καλές διαιτησίες, που σε καμία περίπτωση δεν  διαμόρφωσαν στο παραμικρό, αποτελέσματα".
Μόλις σταματήσει να κουνιέται το φίλε από τον αθλητή της Κηφισιάς, θα κουνηθεί πάλι από τα γέλια, μ' αυτά που λέτε.

Μαυρικίδης: «Δεν θα γίνουμε δούρειος ίππος του χουλιγκανισμού»

Παναθηναϊκός: «Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει»

4 σχόλια

  • Comment Link Panboy Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 13:04 posted by Panboy

    Ο Μαυρικίδης αν θέλει να πει κάτι να το πει στα ίσια... αν δεν θέλει το βόλει να γίνει ποδόσφαιρο, ας ξεκινήσει η δουλειά από τους διαιτητές! Πότε δεν φταίει η διαιτησία, μόνο οι λάθος επιλογές των ομάδων, χάνουμε το δάσος, αλλά με αυτά που ακουμε... ποιο δάσος;

  • Comment Link κωσταςπ. Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 11:49 posted by κωσταςπ.

    Toυ χρονου ολοι οι τελικοι κυπελου ανδρων και γυναικων να γινουν στην Kυψελη να δουμε αν θα εχει φιλε και τετοια οπως με το μπασκετ φετος στο οακα και στη Λευκαδα.

  • Comment Link Alabama Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 07:24 posted by Alabama

    Μαυρικιδη το μεγαλύτερο ντέρμπι που έπαιξες στη ζωή σου ήταν κάτω Πετράλώνα- Αγία Ελεούσα.

  • Comment Link vancouver212 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:20 posted by vancouver212

    Ρε παιδιά τι περιμένετε να γίνει... ο Μαυρικίδης κάνει την δουλειά του, και ο ΠΑΟ το ίδιο, η ιστορία έγραψε πάμε παρακάτω... εκλογές έρχονται σύντομα εκεί θα κριθούν πολλά. Όλοι προσπαθούν με δικαιολογίες και δηλώσεις να καλύψουν πράγματα και καταστάσεις εγώ αυτό ξέρω!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.