1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-03-2016 22:03

MVP η Λαμπρούση

Η Τζίνα Λαμπρούση αναδείχθηκε MVP του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2016 Astra Airlines.

Η κεντρικός του Ολυμπιακού πήρε 8 πόντους με 3/5 επιθέσεις, 3 άσσους και 2 μπλοκ στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ. Σε όλη την διοργάνωση είχε εξαιρετικό σερβις και βοήθησε τον Ολυμπιακό στην ιστορική κατάκτηση του του τροπαίου.


«Δεν περιμενα την ανάδειξή μου ως MVP . Oλες μαζι δουλεψαμε για αυτον τιτλο και ολες μαζι τον κατακτησαμε. Tωρα η MVP βγήκε βγήκε μετά από κοινή προσπάθεια. Ήμασταν απο την αρχη του αγώνασοβαρες και φτάσαμε σε αυτο το αποτελεσμα.  Σήμερα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποια άλλη. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε να παίζουμε».

Στην ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποιο Κύπελλο από τα προηγούμενα τρία στα οποία ήταν παρούσα, είπε: «Το κάθε Final-4 είναι διαφορετικό. Είναι νοκ-άουτ παιχνίδια και πρέπει να παίζουμε με όλη μας την καρδιά και την ψυχή για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κανένα Κύπελλο δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Χαίρομαι τελείως διαφορετικά το καθένα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Rare Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 05:09 posted by Rare

    Αν διαβάσει κάποιος τα στατιστικά της και δει ότι βγήκε mvp θα γελάσει.Δυστυχώς η κατάσταση με αυτές τις βραβεύσεις προκαλούν μόνο κλαματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.