1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2016 19:03

Κρίνεται η δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα στη Σύρο

Το μεγάλο ντέρμπι της Σύρου δεσπόζει στη 19η αγωνιστική της Volleyleague, όπου Κηφισιά και Φοίνικας κοντράρονται, με τον νικητή να εχει ξεκάθαρο προβάδισμα  για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Ο αγώνας στο «Δημήτρης Βικέλας» έχει πολλές ιδιαιτερότητες και πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Φοίνικας προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και κρατάει την τύχη στα χέρια του για την υπόθεση της κατάκτησης της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο. Οι συριανοί έχουν βρει το... μπελά τους με την Κηφισιά καθώς έχουν 5 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει πιθανότατα και το τελικό σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής περιόδου. Η Κηφισιά είχε νικήσει με 3-1 σετ και με πόντους 97-90.

Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται και η Κηφισιά εάν κρίνει κανείς από το εντυπωσιακό 3-0 που επιβλήθηκε στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έχει δημιουργήσει καλή παράδοση στη Σύρο καθώς τα δύο τελευταία χρόνια φεύγει με το «διπλό».

Σερί 6-0 η Κηφισιά

Ο Φοίνικας έχει να νικήσει την Κηφισιά από τις 5 Ιανουαρίου 2013. Αυτή είναι η 13η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και ο Φοίνικας προηγείται οριακά με 7-6 στις νίκες. Μάλιστα η οι πέντε από τις έξι νίκες της Κηφισιάς είναι στους τελευταίους αγώνες και αν προσθέσουμε και την εφετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Γ΄φάση του κυπέλλου - «16» το σερί νικών για την ομάδα των βορείων προαστίων ανεβαίνει στο +6.

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 18:06 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Σημασία έχει "τό ταξίδι" αγαπητέ @ΣΥΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟ,καί όχι ό "προορισμός".Είχα γράψει εδώ ότι τό μάτς αυτό θά έχει ΔΥΟ νικητές,αυτόν πού θά κερδίσει τό μάτς,καί ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΟΛΕΪ. Ήμουν σίγουρος ότι θά επαληθευθώ.
    Μόνον υπερήφανοι πρέπει νά νοιώθουμε πού οί ομάδες μας έχουν καταφέρει νά αλλάξουν τόν χάρτη τού βόλεϊ καί νά δείχνουν όσα δείχνουν στούς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλάθλους ΓΕΝΙΚΑ,καί μακάρι νά υπήρχαν άλλες 2,3,5 ακόμη ομάδες σάν τίς δικές μας νά κάνουν τό ίδιο.
    "Γουστάρουμε" τό "ταξίδι" καί δέν δίνουμε καί τόση σημασία στόν "προορισμό",τό χαιρόμαστε,καί ίσως αυτό είναι καί τό μυστικό πού οί ομάδες μας είναι εκεί πού είναι. Αποδεικνύουμε μέ τό παραπάνω πώς ζούμε καλύτερα από αυτούς "μέ τά πολλά" καί "εμείς οί μέ τά λίγα".
    Άντε,καλή συνέχεια ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,καί στίς δικές μας ασφαλώς.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link ΣΥΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟ Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 22:18 posted by ΣΥΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟ

    ΑΟΚΑΡΑ μου,δικαιότατα νικητές συγχαρητήρια γιά ακόμη μία φορά τά τελευταία χρόνια.Στό τέλοε θά χάσουμε τό μέτρημα,αλλά δέν πειράζει.Κατώτερη τών περιστάσεων η ΣΥΡΟΣ.Ραντεβού στά ημιτελικά ή όχι?Θά δείξει.

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 09:45 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Σημασία έχει κάτι άλλο πολύ πιό σημαντικό από οτιδήποτε. Σημασία έχει πώς θά παιχτεί βόλεϊ υψηλού επιπέδου καί θά δούν όλοι ότι οί δυό αυτές ομάδες δικαιότατα βρίσκονται στήν πρώτη τριάδα τής βαθμολογίας αλλά καί ότι οί φίλαθλοί τους δικαιότατα είναι πρωταθλητές ήθους.
    Πάμε λοιπόν,άς κερδίσει ό καλύτερος..
    Αυτό χρειάζεται τό βόλεϊ γιά νά "κερδίσει"..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.