1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-01-2014 20:00

Στράντζαλης στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Στράντζαλης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΠΑΟΚ για τον... πολύπαθο πάγκο του δικεφάλου. Θυμίζουμε ότι ο Στράντζαλης είναι ο αρχιτέκτονας της Νίκης Αιγινίου, την οποία ανέβασε στην Volleyleague και την άφησε τον Φλεβάρη του 2013. Μετά από έναν  χρόνο, επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία για να γίνει ο τέταρτος προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τους Καζάζη, Λεώνη και Γιαμμακίδη
«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Θανάση Στράντζαλη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν σε όλα και χάραξαν από κοινού το πλάνο για τη λειτουργία της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ο Αριστείδης Γιαμακίδης, παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε να μείνει στη ομάδα,  αποφάσισε να αποχωρήσει. Ως εκ τούτο το ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία», αναφέρει η ανακοίνωση.

3 σχόλια

  • Comment Link volley1980 Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 07:19 posted by volley1980

    ολοι αυτοι οι προπονητες καπου απο καποιους δημοσιογραφους και παραγοντες εχουν υπερεκτιμηθει παρα τα αποτελεσματα που εχουν φερει και βρισκονται συνεχως στο προσκηνιο.....τυχαιο...δεν νομιζω.
    δεν αναφερομαι σε ονοματα γιατι ειναι σε ολους γνωστοι.
    οταν υπαρχουν λεφτα...δουλεψαμε σωστα,αλλαξα την φιλοσοφια και αλλες μπουρδες.
    Με την πρωτη σφαλιαρα...τα ριχνουν στους παικτες και στην διαιτησια μεχρι να βρουν αλλη ομαδα

  • Comment Link skafis Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 00:25 posted by skafis

    Ακόμη δεν είδες τίποτα. Κάποτε βλέπαμε να αλλάζουν οι προπονητές σαν τα πουκάμισα στο ποδόσφαιρο και κοροϊδεύαμε.Τώρα ήρθε και η σειρά μας. Αν κατάλαβες πάει να γίνει κλειστή Λίγκα με συγκεκριμένες ομάδες, προπονητές και κυρίως παράγοντες που κάνουν κουμάντο σε συνεργασία με κάποιους μανατζαρέους και μερικούς....δημοσιογράφους που είναι στο παρασκήνιο μεν αλλά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό δε!!!

  • Comment Link Volleyakias Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 19:53 posted by Volleyakias

    Τι πραγμα ρε παιδια κι αυτο με τους προπονητες. Φευγει ο ενας απο το Αιγινιο παει ο αλλος που εφυγε απο τον παοκ. Τωρα γινεται το αντιθετο. Φευγει ο Καζαζης απο παο και παει στον θρυλο. Ο αδερφος του φευγει απο παο ερχεται σε παοκ και καταληγει Βραχατι. Ο αλλος φευγει απο Λαμια παει συρο κσι αν φυγει θα ξαναπαει Λαμια η οποια ηθελε Κραβαρικ που εφυγε απο Αρη. Οταν ειναι ανεργοι οι περισσοτεροι βολευονται στις εθνικες σε διαφορα επιπεδα εως οτου βρουν καποια ομαδα και εγκαταλειψουν τις εθνικες για χαρη τους οπως εγινε με τον Καλμαζιδη, το Λεωνη, το Φλωρο παλαιοτερα, το Τζουμακα, τον Πατρα και αλλους. Τελικα αν το ψαξουμε 10 ατομα ειναι ολοι κι ολοι που ανακυκλωνονται. Υστερα ψαχνουμε τις αιτιες.........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.