1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2013 14:57

Ο Κράβαρικ προτίμησε την οικογένεια του από τη Λαμία

Ο Αντρέι Κράβαρικ δεν έκανε... δώρο στον πρόεδρο του Γ.Σ.Λαμία για την ονομαστική του εορτή. Στην πρόταση που δέχτηκε ο «Μπότσο» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Φθιώτιδας, απάντησε αρνητικά και ευχαρίστησε τον Καρβούνη για την πρόταση.

«Έχω αποφασίσει μέχρι το καλοκαίρι του 2014 να είμαι κοντά στην οικογένεια μου που με χρειάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η κόρη μου είναι σε μία ηλικία που χρειάζεται φροντίδα και θέλω να είμαι κοντά της. Μετά το καλοκαίρι θα είμαι ελεύθερος να κάνω και πάλι μία συνεργασία», είπε στο volleynews.gr ο Κράβαρικ και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τον κύριο Καρβούνη που μου έκανε την τιμητική πρόταση. Ίσως κάποια άλλη στιγμή συνεργαστούμε. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρές».Μετά την εξέλιξη αυτή η διοίκηση της Λαμίας βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή.

3 σχόλια

  • Comment Link pamvo-fan Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 12:41 posted by pamvo-fan

    φιλε κισμετ ,εισαι πολυ εμπαθης με τον παμβοχαικο καθως γραφεις αναλογου υφους κειμενα και στο σαιτ του παμβοχαικου.
    εννοειται πως και οι νεοι προπονητες καθως και οι διοικουντες που τους επελεξαν,θα κριθουν αναλογως.

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 21:05 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    Φιλε μου 1980 εχεις απολυτο δικιο. Υπαρχουν καλοι προπονητες αλλα οι διοικουντες παρασυρονται απο τα ονοματα.Αλλωστε ετσι δουλευει το συστημα.......Βλεπε 2 ομαδες της Πελοπονησου και θα καταλαβεις....

  • Comment Link Volley 1980 Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 07:31 posted by Volley 1980

    Μηπως εχουν υπερεκτιμηθει ορισμενοι προπονητες επειδη υπηρξαν καλοι παικτες στο παρελθον? οχι ολοι βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.
    Αν κοιταξετe γυρω σας θα δειτε πολλα παραδειγματα αποτυχιας παρ´ολα αυτα προωθουνται παντα μολις αδειασει μια θεση βαφτιζονται αμεσως υποψηφιοι!!!
    Τα αποτελεσματα τους ειναι εμφανη αν ανατρεξει καποιος στο κοντινο παρελθον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.