1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2013 06:01

Ανδρεόπουλος: «Στόχος ο τίτλος» vs Δημητριάδης: «Είμαστε αουτσάιντερ»

Ο προπονητής του Φοίνικας Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός του Γ.Σ.Λαμία Μανώλης Δημητριάδης μίλησαν για την κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 του 3ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Μάλιστα ο Δημητριάδης είχε προπονητή τον Ανδρεόπουλο μέχρι τον περασμένο Απριλίο στη Λαμία η οποία αναζητά εκ νέου προπονητή.

«Στόχος ο τίτλος»

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα στον ημιτελικό δήλωσε: «Είναι ένα φάιναλ-4 και όλες οι ομάδες ξεκινούν με τις ίδιες πιθανότητες. Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι. Η Λαμία θα κάνει αλλαγές σε προπονητή και ξένο. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε περισσότερα. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Ο στόχος μας είναι ο τίτλος». 

«Είμαστε το αουτσάιντερ»

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Γιάτση, εκ μέρους της Λαμίας ο πασαδόρος της ομάδας Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Είναι δύσκολη η κλήρωση για τη Λαμία, όπως θα ήταν και με τις άλλες δύο ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ του φάιναλ-4. Για μας ο στόχος μας είναι άλλος. Για μας προέχει η ανασύνταξη της ομάδας και να γίνει η αλλαγή του Πέτι. Μετά να βρούμε σταδιακά το ρυθμό μας και να ανεβάσουμε την απόδοση μας στα αρχικά επίπεδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.