1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2013 22:34

Τέλος ο Λάιος

Μετά από 9 αγωνιστικές και τον Παναθηναϊκό να μετράει ισάριθμες ήττες, στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του, ο Γιάννης Λάιος δεν είναι πια προπονητής του τριφυλλιού, καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι «πράσινοι» είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της volleyleague με έναν μόλις βαθμό και σίγουρα οι σκέψεις για το μέλλον της ομάδας απασχολούν έντονα τους διοικούντες.

Σαφώς και δεν θέλουν να φτάσουν τα πράγματα στην κατάσταση των δύο τελευταίων ετών που η ομάδα έφτασε μια ...ανάσα από τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Άριστη η στάση του Γιάννη Λάιου που προσπάθησε να βοηθήσει το σύλλογο να βγει από την δύσκολη θέση που βιώνει, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, και στις συζητήσεις με την διοίκηση ανέφερε πως αυτή την δύσκολη ώρα η αλλαγή προπονητή μπορεί είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Λάιο. 

Η διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Έλληνα τεχνικό για τις προσπάθειες που κατέλαβε αγωνιστικά αλλά και την άψογη στάση του σε όλα τα θέματα που αφορούσαν το τμήμα, δείγμα της προσωπικότητάς και του ήθους του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.