1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2023 15:18

Volley League Γυναικών: Η Σέρινταν Άτκινσον KYANA MVP της 4ης αγωνιστικής

Η Σέρινταν Άτκινσον είναι η KYANA MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Αμερικανίδα διαγώνια του Παναθηναϊκού με 27 πόντους ήταν η κορυφαία στη νίκη της ομάδας της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ. Είχε 23/55 τελειωμένες επιθέσεις, 4 μπλοκ και 6.5 στο index.

Η Σέρινταν Άτκινσον γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1996 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φοίτησε στα πανεπιστήμια του Long Beach State και στο Purdue συνδυάζοντας σπουδές και βόλεϊ. Το 2018 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαράι. Το 2019 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίλουφερ και το 2020 επέστρεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στην νέα επαγγελματική λίγκα που δημιουργήθηκε.

Το 2021 επέστρεψε στην Ευρώπη και στην Γαλλία για την Βολερό, ενώ το 2022 φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Νίλουφερ.

Για την διάκρισή της η Σέρινταν Άτκινσον δήλωσε:

"Ο τίτλος του MVP δίνεται σε ένα άτομο αλλά δεν επιτυγχάνεται χωρίς το σύνολο. Ο Θεός με έχει ευλογήσει με φοβερές συμπαίκτριες που πάλεψαν σκληρά σε αυτό το παιχνίδι για να φτάσουμε στη νίκη.

Αυτή η νίκη είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του τίτλου. Η νίκη αυτή δείχνει την αφοσίωση μας και την αποφασιστικοτητα μας και παρόλο που δεν είμαστε όλες Ελληνίδες, φοράμε με υπερηφάνεια τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το προπονητικό επιτελείο μας έδωσε το πλάνο για να πετύχουμε και το ακολουθήσαμε. Είμαι ενθουσιασμένη που παλεύουμε όλες μαζί και θέλουμε να φέρουμε κι άλλες νίκες στο Σύλλογο και στους φιλάθλους μας".

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2023-24

1η αγωνιστική:
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Julie Lengweiler (Ελβετία - Α.Σ. Άρης)
3η αγωνιστική: Liset Blanco (Κούβα - Α.Ε.Κ.)
4η αγωνιστική: Sherridan Atkinson (Η.Π.Α. - Παναθηναϊκός Α.Ο

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.