1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2016 21:53

Ξεκίνησε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ: «Ότι πετάει το χτυπάμε»

Τα κεφάλια μέσα και για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που ξεκίνησε και επίσημα σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Πανοράματος και το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο. Ακολούθησε η συνέντευξη τύπου και η απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena, με ασκήσεις τακτικής και ομιλία του Γιάννη Καλμαζίδη προς τους παίκτες.

Παρόντες ήταν οι Βλάντο Πέτκοβιτς, Γιάννης Παντακίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Χάρης Σακόγλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Σωτηρίου, Νίκος Σμαραγδής και Ερνάντο Γκόμεζ.

Γκαράς, Ανδρεάδης και Τερζής απουσίαζαν λόγω της παρουσίας τους στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, ενώ ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισραήλ και θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους.

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος που τόνισε χαρακτηριστικά για τους φετινούς στόχους του δικεφάλου: «Ότι πετάει το χτυπάμε. Να τριτώσει το καλό. Οι άλλοι έχουν άγχος. Όχι εμείς. Εμείς θα αντισταθούμε στο να μας κατεβάσουν από την κορυφή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.