1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2023 16:56

ATHENS GOLDEN CUP: Αλλαγές σε πρόγραμμα και κανονισμούς λόγω...«Κλέωνα»

H επέλαση του καύσωνα «Κλέωνα» στη χώρα μας και ενω σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις το αποκορύφωμα του θα συμπέσει με την τελική φάση του τουρνουά μπιτς βόλεϊ «ATHENS GOLDEN CUP» (14-16/7) στο Σύνταγμα, υποχρέωσε την ΕΟΠΕ σε αλλαγές που αφορούν το πρόγραμμα και τους κανονισμούς του τουρνουά.

‘Ετσι λοιπόν σε έκτακτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του ATHENS GOLDEN CUP, στην οποία συμμετείχαν οι συνδιοργανωτές-φορείς αποφασίστηκε:

Α. Το τουρνουά θα διεξαχθεί μέχρι και τη φάση των ομίλων στα δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και τάι μπρέικ στους 11. Για τις επόμενες φάσεις θα γίνει νέα αξιολόγηση των συνθηκών.

Β. Σχετικά με το ημερήσιο πρόγραμμα:

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου για τα προκριματικά που θα διεξαχθούν στο 4 Sports Club θα υπάρχει το μεγαλύτερο δυνατό μεσημβρινό διάλλειμα.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος θα υπάρχουν πρωινοί και απογευματινοί αγώνες με διακοπή στο διάστημα 12.00-17.00.

Την Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Ιουλίου θα διεξαχθούν μόνο απογευματινοί αγώνες με ώρα έναρξης στις 18.00.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθούν το πρωί οι ημιτελικοί και το βράδυ οι τελικοί στην προγραμματισμένη από την Δημόσια Τηλεόραση ώρα έναρξης.

Το πρόγραμμα κάθε επόμενης ημέρας θα επιβεβαιώνεται μετά από νεότερη αξιολόγηση.

Γ. Στα αγωνιστικά πρωτόκολλα θα εφαρμοστούν οι διεθνείς προβλέψεις που αφορούν τους χρόνους μεταξύ των σετ, των τάιμ άουτ, την παροχή νερών κτλ. Οι προβλέψεις αυτές θα ενσωματωθούν στους κανονισμούς διοργάνωσης.

Δ. Στους χώρους των αθλητών και ευρύτερα της διοργάνωσης θα προστεθεί σκίαση και κλιματισμός, ενώ θα είναι διαρκής η παρουσία ιατρού για την αντιμετωπίση οποιουδήποτε περιστατικού, καθώς και ασθενοφόρου. Επίσης θα υπάρχουν άφθονα νερά, ισοτονικά προϊόντα, ηλεκτρολύτες και φρούτα.

Ε. Τέλος, καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να λάβουν γνώση και να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας που προβλέπονται από τις ανακοινώσεις των αρχών.

Οι αναλυτικοί Κανονισμοί Διοργάνωσης ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.