1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2023 23:07

Καφούρος-Τσιγαρίδας: Η πρώτη δικαίωση με τον πρώτο ημιτελικό σε Grand Slam

Ιάκωβος Καφούρος και Χρήστος Τσιγαρίδας ζουν το δικό τους όνειρο στο Xanthi Grand Slam όπου πανηγύρισαν την πρώτη τους παρουσία σε τελική τετράδα ενός τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος
Στον προημιτελικό των αουτσάιντερ Ιάκωβος και Χρήστος κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 των Παναγιώτη Βογιατζόγλου/Νόα Κιμπλ (ζευγάρι που ήρθε από τα προκριματικά) και η χαρά τους δεν μπορούσε να κρυφτεί.

«Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν πολύ κοντά σ' εμάς, κάτι φάνηκε αυτό από το σκορ και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κι η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί αυτό συνέβη εδώ στην Ξάνθη σ' ένα πολύ όμορφο τουρνουά και σ' ένα κατάμεστο γήπεδο», σχολίασαν αρχικά και στη συνέχεια παραδέχθηκαν:

«Είναι σίγουρα μια μεγάλη δικαίωση για εμάς αυτή η επιτυχία. Δουλεύουμε τρία χρόνια μέσα στο γήπεδο σχεδόν καθημερινά και πιστεύουμε ότι πλέον είμαστε μέσα στις 5-6 καλύτερες ομάδες».

Προτίμηση για τον αντίπαλο στον αυριανό ημιτελικό δεν έχουν («... και να είχαμε δεν θα το λέγαμε», είπε ο Χρήστος), αλλά αμφότεροι στο ερώτημα σάλα ή μπιτς (καθώς παίζουν και οι δύο και στη σάλα) η απάντηση ήταν κατηγορηματικά: «Μπιτς βόλεϊ!».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.