1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2016 23:52

Γκαράς: «Δεν έχει χαθεί η πρώτη θέση»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Μιλώντας στο volleynews.gr ο Δημήτρης Γκαράς στάθηκε στην ποιότητα του Βελγίου που δεν έδωσε δικαίωμα στην Εθνική μας να μπει στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ο στόχος της πρώτης θέσης δεν έχει ακόμα χαθεί.
«Ξέραμε ότι το Βέλγιο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, παίζει στην πρώτη κατηγορία του World League, έχει 2 πολύ καλούς κεντρικούς και έκλειναν πολύ καλά τις δικές μας αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι η διαφορά ήταν εκεί στο μπλοκ - άμυνα με αποτέλεσμα να μην έχουμε τόσες πολλές τελειωμένες επιθέσεις και να μπορέσουμε να τους προβληματίσουμε. Απο κει και πέρα ξέρουμε την δυσκολία, δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, πάμε για τη νίκη αύριο με την Μολδαβία και μετά με την Ουκρανία. Θεωρητικά το αυριανό είναι το πιο βατό παιχνίδι αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Στις Εθνικές παίζουν οι καλύτεροι κάθε χώρας, πάντα θα είναι καλές οι Εθνικές και όλοι είναι ισάξιοι αντίπαλοι».

Για το τι πρέπει να αλλάξουν για την συνέχεια του τουρνουά: «Οι Μολδαβοί δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το Βέλγιο, οπότε άμα πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε θεωρώ ότι θα φτάσουμε στη νίκη, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα».

Για το αν η πρώτη θέση είναι μακριά: «Δεν υπάρχει μακρινή πρώτη θέση, πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα, ξέρουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Σίγουρα έπρεπε να πιάσουμε το τέλειο για να νικήσουμε σήμερα. Και η δεύτερη θέση είναι ένα εισιτήριο για τα μπαράζ, σημασία έχει η πρόκριση. Τώρα αν αυτή έρθει εύκολα ή δύσκολα δεν έχει σημασία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.