1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2016 13:47

Πάμε για 2-3 ολέθριες εκλογικές μάχες

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Βαδίζουμε λοιπόν σε πολύ ενδιαφέρουσες εκλογές, με 4 ψηφοδέλτια, αν και οι ικανοί παράγοντες του αθλήματος, μετά βίας μετριόνται στα δάκτυλα των δυο χεριών. Όπως και να έχει, ακόμη κι αν αποσυρθεί ή συγχωνευθεί ένα ψηφοδέλτιο ή και δύο, δεν θα έχουμε διοίκηση στην πρώτη εκλογική μάχη.

Το ισχύον αναχρονιστικό εκλογικό σύστημα, απαιτεί το 50% συν ένα των ψηφισάντων για την εκλογή ενός συμβούλου και κάθε ψηφοφόρος πρέπει να σταυρώσει τουλάχιστον 15 υποψήφιους για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο του.

Δύσκολα λοιπόν θα βγουν 21 μέλη στο νέο ΔΣ, καθώς θα υπάρξει διασπορά των ψήφων (4 ψηφοδέλτια) και μετά βίας θα έχουμε 10 νικητές στην πρώτη εκλογική μάχη. Αναγκαστικά θα έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου και μετά από περίπου δυο μήνες θα προκηρυχτούν νέες εκλογές για να εκλεγούν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, ενώ δεν αποκλείεται να χρειασθούν και τρίτες εκλογές.

Με λίγα λόγια, το βόλεϊ μπαίνει σε περιπέτειες και θα χρειασθούν συνεργασίες για να υπάρξει ισχυρή διοίκηση και οι μόνοι απαγορευτικοί δίαυλοι που υπάρχουν προς το παρόν, είναι μεταξύ της κίνησης Μαυρομάτη και της κίνησης Στουραϊτη.

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις των υποψηφίων, δεν τις αναπαραγάγουμε, γιατί θυμίζουν, όπως και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κούφια πολιτικά λόγια, γεμάτα υποσχέσεις και χωρίς ουσία. Οι εκλογές θα αναδείξουν πρώτο κόμμα, αλλά αυτό που θα κάνει κουμάντο θα είναι η ΑΝΕΛ του βόλει, με 1,2 συμβούλους.


Καλό καλοκαίρι...

1 σχόλιο

  • Comment Link ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 15:26 posted by ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    Π Μαυροματης απετυχε παταγωδως,Ο Στουραιτης,δεξι χερι του Προεδρου απετυχε επισης και συν τοις αλλοις κουβαλαει και το τεραστιο βαρος του Ψαρουδακη....Ο Καραμπετσος κουβαλαει το αλλο τεραστιο βαρος του Μπελιγρατη.....κι εχει δεξι του χερι τον αλλο προφεσορα του Ελληνικου Βολλευ τον Χαριτωνιδη,που ο Αχιλλεας στις κωλοτουμπες ωχρια μπροστα του...
    Αυτο που οφειλεται ως αντικειμενικος Δημοσιογραφος ειναι να ενημερωνετε τους ανθρωπους του Βολλευ για να εχουν ξεκαθαρη αποψη για ολους τους υποψηφιους...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.