1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-01-2015 17:53

Η πρόκληση του Παμβοχαϊκού και ο Άρης των προβλημάτων

Ένας πολύ σημαντικος αγώνας διεξαγεται την Κυριακή για την 11η αγωνιστική της Volleague. Ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον Άρη στο «Γ.Τριαντάφυλλος» (4/1, 19.00, Διαιτητές: Βουδουρης, Αγγελίδης) με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τη νίκη, αλλά για διαφορετικούς λόγους. 

Οι γηπδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση και θέλουν να πλησιάσουν στην πρώτη 4άδα η οποία αποτελεί τον μεγάλο στόχο.
Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Λαμίας και της ΑΕΚ και στόχος είναι να κλείσει τον Α΄γύρο στους 18 βαθμούς. Σε 4 εντός έδρας αγώνες έχει δύο ήττες με 3-1 σετ από Εθνικό και Φοίνικα. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Αντίθετα ο Άρης κατεβαίνει στο Βραχάτι με πολλά προβλήματα. Βασικός πασαδόρος θα είναι ο Στέλιος Πιπέργιας. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης έπαθε πελματιαία απονεύρωση και ακολουθεί θεραπεια. Παράλληλα, αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Χρίστου Μπέλου με την ομάδα του Άρη. Ο έμπειρος διαγώνιος ειδοποίησε την διοίκηση πως θα αποχωρήσει. Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 στη Μίκρα. Εκτός έδρας σε τέσσερις αγώνες έχει νικήσει μόνο τη ΜΕΝΤ. Στοχεύει στην 4η νίκη του στο πρωτάθλημα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη ή να βελτιώσει τη θέση του ενόψει των πλέι άουτ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.