1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-08-2014 23:11

Άλλο ένα όνομα για τον Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την έκτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης
Το έκτο όνομα στις μεταγραφές του Ηρακλή, είναι η Μαρία Στεφανίδου. Η Μαρία είναι γεννημένη το 1995 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού. Η προηγούμενη ομάδα της, είναι ο Αρχαίλαος Κατερίνης. 
Διαβάστηκε 1996 φορές

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 12:36 posted by ΑΛΕΞ

    Το παιδομάζωμα θέλει και την τέχνη του... Κάποτε ο Ηρακλής μάζευε τις καλύτερες γιατί ήταν πρωταθλητής στα αναπτυξιακά και είχε τους καλύτερους προπονητές, ενώ τώρα είναι περίγελως... Αγκομαχάει να μπει σε κανένα φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ, για Πανελλήνιο ούτε λόγος.
    Για όσους ξέρουν πρόσωπα στη Βόρεια Ελλάδα, τα... ταλέντα που πήρε είναι β και γ διαλογής, αφού τα καλά παιδιά πηγαίνουν πλέον την Ελπίδα (κατά πρώτο λόγο), τον Αία και τον Αρη. Στον Ηρακλή από ποιόν να μάθουν βόλεϊ, από τον Μποζίδη και την συμβία του; Πότε έγιναν προπονητές αυτοί για να αναλάβουν ακαδημίες όπως του Ηρακλή;
    Εκτός αν τις αξιοποιήσει ο προπονηταράς που πήραν στις γυναίκες. Μέχρι και την κόρη του πήγε σε άλλη ομάδα...

  • Comment Link KING IRAKLIS Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 10:50 posted by KING IRAKLIS

    το μεταγραφικό ντεμαράζ, η μεταγραφική καταιγίδα του κάτι σαν Ηρακλή του μεγάλου έφορα ,συνεχίζεται. Η ομάδα ατσαλώνεται και βάζει τις βάζεις για το μεγάλο στόχο. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά να μη γίνει περίγελος αφού το να σωθεί θα αποτελέσει τον 13ο άθλο. Δυστυχώς όλοι αυτοί οι τύποι που παριστάνουν τη διοίκηση έχουν καταντήσει τον Ηρακλή φυτώριο. Όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά να βγουν και να πουν ότι δεν υπάρχει μία και ο στόχος μας είναι να βγάλουμε ταλέντα μήπως τα πουλήσουμε και πάρουμε κανένα ψιλό για να υπάρχουμε. Νέτα σκέτα την αλήθεια. Όχι μεγάλα λόγια και αερολογίες. Άλλωστε παράγοντες σαν τους κυρίους Τσιργογιάννη και Καλαϊτζίδη στα χέρια των οποίων δυστυχώς έχει πέσει ο σύλλογος, μπορούν αυτό να κάνουν. Να έχουν τον Ηρακλή ως φυτώριο και όχι ως πρωταγωνιστή κι αυτό φαίνεται από τα πεπραγμένα τους. Ο σύλλογος έχει βαρεθεί να μετράει υποβιβασμούς και περήφανες πωλήσεις. Αν τώρα προσθέσουμε και προσλήψεις κολλητών ως προπονητών -λέμε τώρα- ήρθε κι έδεσε. Αλήθεια ο Θοδωρής και η Κατερίνα πώς επιλέχθηκαν; Με βάση ποια κριτήρια; Μήπως το ότι είναι φίλοι του έφορα έπαιξε το ρόλο του; Λέω εγώ και μπορεί να έχω λάθος. Πείτε μου λοιπόν με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν και ποιος υπέγραψε -αν υπέγραψε-συμβόλαιο μαζί τους; Αντε να δούμε.

  • Comment Link taleporia Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 08:23 posted by taleporia

    Γεγονος ειναι οτι μαζευουμε,τωρα τι απο το μαζεμα θα αξιοποιηθη και ποιος θα το αξιοποιηση ειναι το ζητουμενο.Παντως σιγουρα ειμαστε οι πρωτοι υποψηφιοι για φουντο,αν κρινη κανεις απο το τι εφυγε και τι ηρθε.

  • Comment Link Πονηρός Βαγγέλης Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 08:08 posted by Πονηρός Βαγγέλης

    Μπράβο ΗΡΑ ξεκίνησε το παιδομάζωμα αστους να λένε σε δυο τρία χρονια πάλι απο μας θα αγοράζουν συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά συνεχίστε και μην ακούτε κανένα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.